Ilie Năstase, pus la pământ de soția sa. Ce i-a cerut Ioana Năstase este incredibil

Ilie Năstase, pus la pământ de soția sa. Ce i-a cerut Ioana Năstase este incredibil
Ilie Năstase, pus la pământ de soția sa: ce i-a cerut Ioana

Relația soților Năstase are parte de tumult, replici, bunăvoință, dar și umtimatumuri. Ioana este cea care conduce, fiind și cea care impune condiții. „Ori faci asta, ori divorțăm!”. Ce a făcut Ilie Năstase de Dragobete?

Ioana, condiții clare pentru Ilie Năstase

Tenismenul își dă silința pentru a o recupera pe Ioana, începând deja asediul la adresa brunetei. Flori, cadouri, cine și gesturi romantice au înconjurat-o zilele trecute. Totul pentru a o convinge pe Ioana că regretă gestul făcut și că este dispus să acționeze după cum îi cântă pentru a salva căsnicia. Femeia nu se lasă cu una, cu două, din dorința de a asigura că episodul care a traumatizat-o nu se va mai repeta.

„Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară”, a declarat Ioana pentru PlaySport.

„Trebuie să lucreze cu el, să se liniștească. Numai așa mă voi întoarce la el”

Chiar și așa, este hotărâtă să-i mai dea o șansă fostului tenismen, numai dacă va respecta regulile impuse, altminteri va semna actele de divorț.

„I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, a mai spus Ioana pentru sursa menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI