Ilie Năstase l-a surprins pe Ion Țiriac. Decizia surpriză luată de fostul mare tenisman: ‘Sper să înțeleagă’

Ilie Năstase l-a surprins pe Ion Țiriac. Decizia surpriză luată de fostul mare tenisman: ‘Sper să înțeleagă’
Ion Țiriac și Ilie Năstase, un duo de neînvins

În anii de glorie formau un cuplu imbatabil Ion Țiriac și Ilie Năstase. Parteneri pe teren, iar în afara sa ciondănindu-se mereu, cei doi au devenit adevărate personaje. Cu toate astea prietenia lor a rezistat peste timp. În câteva zile miliardarul Ion Țiriac își va sărbători ziua de naștere care coincide cu finala de la ”Madrid Tennis Open”. Ilie Năstase a luat deja o decizie în această privință.

Ion Țiriac și Ilie Năstase, un duo de neînvins

Celebrul duo era incontestabil format cei mai buni jucători de tenis pe care i-a avut România. Pe de-o parte Ion Țiriac, calm, calculat, și cu o tactică fără cusur. De cealată parte, Ilie Năstase, vulcanic, cu sex-appeal, păr lung, rapid și cu un talent nativ.

Acest duo avea să facă istorie pe cele mai importante terenuri de tenis din lume. Țiriac a ajuns pe locul 8 mondial, iar prietenul său Ilie Năstase, locul unu mondial. Palmaresul celor doi este deja scris în cărțile de istorie ale tenisului mondial. De asemenea și prietenia celor doi, cu bune cu rele, rămâne legendară.

Ion Țiriac, la 82 de ani, pe zgura de la Madrid

Așa cum relatam recent, Ion Țiriac este organizatorul turneului spaniol ”Madrid Tennis Open”. În acest weekend, pe 9 mai, va vea loc finala turneului. Momentul coincide cu ziua de naștere a fostului mare tenisman român, Ion Țiriac.

Ajuns la 82 de ani, Țiriac se poate mândri cu un palmares de invidiat, din punct de vedere sportiv. De cealaltă parte, Ilie Năstase, este așa cum îl știe toată lumea. Vulcanic, într-o căutare permanentă, în relații scurte, dar un prieten sincer.

Ziua de naștere a celebrului Ion Țiriac s-ar putea să fie mai săracă anul acesta. Conform Playsport.ro, motivul va fi lipsa lui Ilie Năstase de la acest moment important. Nu există vreo ceartă între Ilie Năstase și Țiriac. Nu, doar spaima de covid și masca de protecție.

”Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles! Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc.

Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea!. În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI