Ilie Năstase îl atacă pe Mugur Isărescu. ”Ceaușescu a stat 25 de ani, Isărescu, 30!”

Ilie Năstase îl atacă pe Mugur Isărescu. ”Ceaușescu a stat 25 de ani, Isărescu, 30!”

În urma unei dezbateri ce are legătură cu salvarea sportului în România, Ilie Năstase îi adresează cuvinte grele guvernatorului Mugur Isărescu. Acesta spune că ”Ceaușescu a stat 25 de ani, Isărescu, 30!”

Ilie Năstase îl atacă pe Mugur Isărescu

Ilie Năstase nu a putut să se mai abțină și a început să spună totul pe față, făcând un atac la adresa guvernatorului Mugur Isărescu. În cadrul unei dezbatere ce a avut loc la Senatul României, ce prevăd soluțiile pentru salvarea sportului, fostul jucător de tenis Ilie Năstase îl consideră pe Isărescu principalul vinovat al Arenelor BNR, fiind captive de mai mulți ani, acesta susține că este o ambiție a guvernatorului, potrivit cancan.ro

„Ați mai auzit ca vreun guvernator în lumea asta să își pună numele pe o sticlă de vin? Eu știu că guvernatorii pun semnătura pe o bancnotă în cel mai rău caz. E, la noi se poate și pe vin. Isărescu e ieșit la pensie de 4 ani… ia şi pensie, ia și salariu. Că tot se vorbește de pensii speciale, păi la el de ce merge? Tovarășul Ceaușescu a stat 25 de ani, tovarășul Isărescu a stat 30 de ani. Eu cred că o să-l îngroape pe Isărescu la BNR. El conduce banca asta ca și cum ar fi de la mama lui de la Drăgășani sau de unde e”, menționează Ilie Năstase.

Ilie menționează că ar trebui să se facă în continuare tenis în cadrul Arenelor BNR, deoarece nu există nici un motiv pentru care să nu fie folosite. Fostul jucător de tenis a crescut și a învățat acolo cunoscând ”fiecare colțișor”. Acesta s-a enervat și pe faptul că Isărescu a venit să taie nucul ce se afla deasupra tribunei, baza sportivă având o tradiție în jur de 100 de ani, mai susține el.

Ilie Năstase îl atacă pe Mugur Isărescu. ”Ceaușescu a stat 25 de ani, Isărescu, 30!”
Ilie Năstase îl atacă pe Mugur Isărescu. ”Ceaușescu a stat 25 de ani, Isărescu, 30!”

Sursă Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

De ce nu mai sunt folosite Arenele BNR?

Foștii și actualii jucători de tenis precum Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep, au dat în judecată Banca Națională a României în anul 2017, pentru simplul fapt că vor reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv. Sportivii cer Băncii Naționale a României modernizarea și refolosința ei.

Proprietarul terenului BRD, Ion Tiriac, a cedat competiția din Budapesta pentru faptul că Arenele BNR nu corespund cerințelor ATP, în urma cărora terenul a fost închis. Ultima ediție a turneului în București din anul 2016 nu a mai avut loc deoarece nu avea acordul ISU, meciurile fiind jucate doar pe terenurile secundare. Țiriac și Năstase au criticat în mai multe rânduri atitudinea Băncii Naționale a României de-a lungul anilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI