13 oct. 2024 | 14:09

Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei. Gestul pe care puțini bărbați l-ar face pentru partenera lor

Monden
Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei. Gestul pe care puțini bărbați l-ar face pentru partenera lor
Ilie și Ioana Năstase, de la scandal, la împăcare

Împreună de ceva vreme, dar și cu multe conflicte, celebrul fost jucător de tenis Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei. Recent fostul număr unu mondial a vorbit despre gestul pe care puțini bărbați l-ar face pentru partenera lor.

Ilie și Ioana Năstase, iubire mare de cinci ani de zile

În urmă cu cinci ani celebrul Ilie Năstase lua decizia de a se recăsători cu Ioana. Acum, deși diferența dintre cei doi este mare, se pare că dragostea încă există între cei doi.Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei. Gestul pe care puțini bărbați l-ar face pentru partenera lor

Dovada acestui fapt stă și în gestul pe care puțini bărbați l-ar face pentru partenera lor, și pe care Ilie chiar l-a făcut. Recent, cei doi au fost surprinși, în oraș, mergând la cumpărături, și se știe că fostul mare sportiv nu prea stă bine la capitolul răbdare.

Numai că de data asta acesta a surprins, dând dovadă de foarte multă răbdare, în timp ce Ioana Năstase alerga dintre-un magazin în altul.

Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei

Aflați în oraș, cei doi au decis să meargă prin magazine la cumpărături, și după cum bine se știe, obrazul gros cu cheltuială se ține. Așa că, deși partenera sa mergea din magazin în magazin, se pare că Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei.Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei. Gestul pe care puțini bărbați l-ar face pentru partenera lor

Pe lângă faptul că a trecut peste infidelitatea soției, se pare că Ilie Năstase a dat dovadă și de multă răbdare și atenție, când vine vorba de soția sa, iar cumpărăturile făcute sunt o dovadă certă a acestui fapt. Pe de altă parte, este de înțeles faptul că face orice pentru soția sa, având în vedere că Ioana Năstase este ravisantă la aproape 50 de ani.

Ilie și Ioana Năstase, de la scandal, la împăcare

Nu cu mult timp în urmă, cei doi aveau să treacă printr-o situație, cel puțin jenantă, mai ales că fostul mare tenisman își acuza soția de infidelitate. Din păcate totul a degenerat într-un scandal monstru între Ilie și Ioana Năstase în văzul tuturor, fiind chiar pe punctul de a divorța.

Ilie Năstase îi suportă orice Ioanei. Gestul pe care puțini bărbați l-ar face pentru partenera lor

Cum și-a sărbătorit Ilie Năstase aniversarea de 77 de ani

În cele din urmă, sau cel puțin așa reiese din recentele imagini, cei doi s-au împăcat, deși își adresau cuvinte dure unul altuia. Cu toate astea, deși toţi credeau că se vor despărţi, în cele din urmă au revneit la sentimente mai bune, iar astăzi Ilie și Ioana Năstase, de la scandal, la împăcare, sunt posibil ca la începutul relației, îndrăgostiți.

Pe de altă parte, Ilie Năstase este îngrijorat de starea de sănătate a prietenului său, Ion Țiriac, internat de curând într-un spital din Viena. Pe marginea acestui subiect, Ilie Năstase oferind câteva detalii.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Cunoscut politician, împuşcat mortal. Era cunoscut pentru petrecerile de lux pe care le organiza
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Statul verifică banii românilor. Vei primi notificare dacă ai peste această sumă în cont
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro