Ilie Năstase, evacuat din cartierul deținut Ion Țiriac, bunul său prieten. Care este motivul care a dus la „ruptura” dintre cei doi mari jucători de tenis

Ilie Năstase și Ion Țiriac au făcut ani buni o echipă strașnică atât pe terenul de tenis, dar și în afara acestuia. Și totuși ceva s-a întâmplat și puternica relație de prietenie a avut de suferit. O dovedește ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile când Năstase a fost nevoit să-și facă bagajele  și să plece din apartamentul situat în cartierul de lux deținut chiar de miliardarul Țiriac.

Ilie Năstase, evacuat din cartierul lui Ion Țiriac

Ilie Năstase locuia de mai bine de doi ani, de când și-a vândut vila din cartierul Primăverii, într-un apartament superb din complexul de lux „Stejarii”, deținut de bunul său prieten Ion Țiriac. Acum câteva zile, primul lider din istoria ATP a fost nevoit să-și facă bagajele și să plece. S-a mutat cu chirie într-un bloc aflat în zona Grădinii Zoologice, spun jurnaliștii de la ProSport. Ce a dus la această ruptură?

„A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, s-a rezumat să declare, cu o oarecare tristețe, pentru ProSport, fostul nr. 1 mondial. Acesta ar fi motivul pentru public, dar se pare că Ilie Năstase nu ar fi plătit de mai mult timp chiria, care oricum era modică ținând cont de zonă și de condiții.

Sursa citată susține că după ce i-a expirat contractul, administratorii complexului nu au mai fost de acord cu o nouă înțelegere, deși Năstase și-a dorit acest lucru. Și cum Ion Țiriac nu i-a mai fost alături ca pe vremuri, în marile meciuri internaționale, a fost nevoit să se mute.

Prietenii sunt suprinși că Ilie Năstase și Ion Țiriac nu mai au o relație foarte apropiată

Se pare că ruptura dintre cei doi ar avea legătură cu soția lui Ilie Năstase. Ion Țiriac este nemulțumit că din pricina mariajului, fostul său coleg din echipa de Cupa Davis a României are mari dificultăți financiare. În plus, i-ar fi reproșat și unele declarații jignitoare din ultima perioadă.

„Mulţi ar vrea să ajungă la 75 de ani. Mai ales ăia care vor să iasă la 70 de ani la pensie.

Eu nu sunt tataie, domnul Ţiriac e tataie de 5-6 ori. Mi-a dat o şampanie şi mi-a zis că nu îmi urează la mulţi ani pentru că am deja prea mulţi ani. Eu îl las în pace”, a declarat Ilie Năstase când a împlinit 75 de ani.

Nu a fost prima ironie așa că se pare că marea problemă este legată, totuși, de soția lui Ilie Năstase. Cei doi au un mariaj agitat, cu despărțiri zgomotoase, scandaluri, acuzații și telefoane la poliție. Iar Ion Țiriac nu este deloc încântat să-și vadă prietenul în aceste situații jenante și nici nu-și mai dorește tensiuni în complexul său de lux.