Adevărul despre problemele dintre Ioana și Ilie Năstase. Bruneta rupe tăcerea

Adevărul despre problemele dintre Ioana și Ilie Năstase. Bruneta rupe tăcerea
Ioana Năstase a vorbit pentru prima dată despre zvonurile de despărțire

Adevărul despre problemele dintre Ioana și Ilie Năstase! În ultima vreme au apărut în presă tot mai multe informații despre tensiunile dintre Ioana și Ilie Năstase. Parte dintre aceste probleme, se pare, se datorează și relației dintre Ioana și fiica fostului mare tenisman. Un alt motiv ar fi apariția unui presupus fiu al marelui tenisman. Dar, cei de la Ego.ro au reușit să afle adevărul despre problemele dintre Ioana și Ilie Năstase. Într-un dialog, în exclusivitate, bruneta rupe tăcerea despre tensiunile relației sale cu Ilie Năstase.

Scandal de ziua lui Ilie Năstase. Ioana a răbufnit și a cerut explicații

De ziua marelui fost tenisman, într-o conferință de presă, lucrurile au ajuns la cote înalte, după ce un tânăr pretindea că este fiul acestuia. Fără a sta prea mult pe gânduri, Ioana Năstase a cerut explicații tânărului, pe numele său Cezar. De altfel, imediat după acest moment extrem de delicat, Ioana Năstase își explica ieșirea din timpul conferinței de presă:

Ce fiu?! Acum vreo două luni mi-a spus Ilie că a venit și i-a pus mâna pe umăr și i-a zis așa: „Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!” Nu am vrut să dau nimic până acum în presă, pentru că nu sunt genul! Dar ultima dată când ne-am întâlnit cu acest om mi s-a făcut rău și m-a luat cu Ambulanța!

M-au luat direct de la masă! Ilie s-a schimbat de când a apărut acest om! Nu-mi răspunde la telefon pentru că vorbește non stop cu acest om. Stă mai mult cu el decât cu mine. Se pare că ar fi vorba despre un anume Cezar F.”, explica Ioana Năstase.

Ego.ro și adevărul despre problemele dintre Ioana și Ilie Năstase

Scandalul din cadrul conferinței de presă este încă de actualitate, iar zvonurile privind tensiunile dintre Ioana și Ilie Năstase, conform unor surse, ar fi deja extrem de prezente în viața lor. Cei de la Ego.ro au încercat să afle adevărul. Așa că au luat legătura cu bruneta, care de altfel a decis să rupă tăcerea pe acest subiect:

„Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul).

Nu a fost vorba de niciun divorț. Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea: Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!

De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui”, le-a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, celor de la Ego.ro.

Deși încă revoltată, conform declarațiilor sale, relația dintre Ioana și Ilie Năstase nu se va termina aici, deși au fost la un pas de divorț. Ioana își sfăuiește soțul „să selecteze oamenii” și să aibă mare grijă cu cine stă de vorbă:

„El are copiii lui și nu mai e nevoie de alții. Așa consider eu. Mai ales dacă apar așa, peste noapte. Și eu aș vrea să fiu fiica nu știu cui.

El are o familie și sper să înțeleagă acest lucru, să selecteze oamenii. Nu știu dacă el a înțeles că eu simt întotdeauna.”, a mai declarat Ioana Năstase.

Cât despre tensiunile dintre brunetă și fiica fostului tenisman, lucrurile nu se vor rezolva repede. Ioana spunea de curând că „Această fată are 30 și ceva de ani. Nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu.”

Urmăriți Playtech.ro și pe