Ilie Năstase, filmat în timp ce a aruncat cafea pe un cort electoral cu Traian Băsescu. VIDEO

Ilie Năstase a aruncat cafea pe un cort electoral cu Băsescu

Ilie Năstase este în centrul unui nou scandal, după ce a vandalizat un cort de campanie electorală. Fostul tenismen a fost filmat în timp ce arunca un pahar plin cu cafea pe un cort ce aparține formațiunii politice conduse de Traian Băsescu.

Ilie Năstase deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019 și se pare că se implică activ în lupta politică. Poate prea mult, având în vedere ultima ispravă. Pe imaginile postate pe internet se vede cum Năstase se plimbă pe stradă, ținând în mână un pahar de cafea. „Ești nebun, Iliuță”, îi transmite cel care îl filmează.

Fostul tenismen se oprește la un moment dat în fața unui cort de campanie electorală pe care este imprimat chipul lui Traian Băsescu și aruncă un pahar plin cu cafea pe acesta. După ce materialul video a fost postat pe internet, președintele filialei PMP București, Cristian Petrescu, a reacționat.

Ilie Năstase, criticat după ce a aruncat cafea pe un cort electoral cu Băsescu

„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al Armatei Române și candidat la alegerile europarlamentare.

Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decență, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.

PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris pe Facebook Cristian Petrescu, după ce pe internet au apărut imaginile în care Ilie Năstase aruncă un pahar plin cu cafea pe cortul de campanie al lui Băsescu.

NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN.#IlieGolănie

Publicată de Cristian Petrescu pe Luni, 22 aprilie 2019

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI