Ilie Năstase are covid-19! Primele declarații după internarea în spital

de: Anca Lupescu
25 11. 2021

Ilie Năstase intră și el în rândul vedetelor care au făcut covid-19. Tenismenul s-a infectat cu virusul care face ravagii în întreaga lume. El și soția lui erau plecați în vacanță când acesta a făcut covid. Ilie Năstae și Ioana Simion au plecat într-o vacanță în Turcia, însă se pare că nu totul a mers conform planurilor, pentru că tenismenul a făcut covid-19.

Cum se simte Ilie Năstase, după ce a luat covid

UPDATE 25 noiembrie:

Ilie Năstase a ajuns la spital, după ce a luat covid-19. Tenismenul a ajuns pe mâna medicilor, la mai puțin de trei săptămâni după ce a fost internat din cauza unor probleme la inimă.

El se află în spital, acolo unde medicii vor să îi facă mai multe investigații, după ce a luat covid.

”Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc.  Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Năstase pentru fanatik.ro.

În ce privește scandalul cu Ciprian Marica, tenismenul a declarat că a ajuns la spital după întâlnirea cu nașul său, în care a aflat că nu mai face parte din fundația care îi poartă numele.

„A trebuit să ajung la spital din cauza asta… Mi s-a făcut rău! Ieri m-am întâlnit cu el și cu soția la masă, e adevărat și m-au anunțat că nu mai sunt în fundație. M-am ridicat și am plecat de la masă. Dar da, m-am văzut cu ei!”. – Ilie Năstase

Din ultimele informații, acesta a luat virusul în timp ce se afla în Istanbul, însă a făcut o formă ușoară a bolii și nu a avut niciun simptom sau reacție agresivă.

Ilie Năstase și soția lui au decis să plece în vacanță în Turcia, după scandalul cu Ciprian Marica. Tenismenul a ales Istanbul ca destinație pentru a se relaxa alături de partenera lui.

După ce s-a întors în țară, Ilie Năstase a început să se simtă rău, așa că a decis să facă un test covid-19, care a ieșit pozitiv.

Din fericire, simptomele pe care le are nu sunt grave, făcând o formă ușoară a bolii.

El a fost internat cu probleme la inimă, recent

Ioana Simion a vorbit despre faptul că Ilie Năstase a fost recent internat din cauza unor probleme pe care le are la inimă.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital.

Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.

L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion,

Ciprian Marica i-a furat afacerea finului său

Tenismenul a fost, de curând, într-un scandal cu Ciprian Marica, nașul lui. El l-ar fi exclus pe tenismen din Fundația Ilie Năstase, după ce și-a pus tatăl și unchiul în locul acestuia.

Ciprian Marica l-ar fi pus în ultimul timp pe tenismen să semneze anumite acte, însă Năstase spune că acele semnături îi permiteau fotbalistului doar să facă anumite plăți în numele lui.

Ciprian Marica i-a luat afacerea finului său, Ilie Năstase.

„Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale.

El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult!

Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta”, a spus soția tenismenului.