Ilie Năstase, aniversare atipică la 75 de ani. Nici lui nu i-a venit să creadă

Ilie Năstase, aniversare atipică la 75 de ani. Nici lui nu i-a venit să creadă
Cum și-a sărbătorit Ilie Năstase ziua de naștere. Surprize imense

Ilie Năstase și-a organizat ziua într-un mod extrem de diferit în acest an! Fostul tenismen a rămas surprins după ce și-a dat seama că ziua lui de naștere o să fie atipică, chiar dacă a împlinit 75 de ani și trebuia să sărbătorească.

Cum și-a sărbătorit ziua Ilie Năstase. Toată lumea a fost surprinsă

Ilie Năstase și-a sărbătorit de-a lungul anilor ziua alături de numeroși prieteni, dar fostul tenisment a abordat o altă tactică în acest an. Acesta a renunțat la petrecerile cu mare fast și a preferat o atmosferă mult mai intimă.

Fostul tenismen a renunțat la evenimentele ce semănau cu nunțile de ziua lui și a petrecut alături de partenera sa, Ioana, dar și un cuplu de prieteni vechi. Chiar dacă fiicele sale nu i-au fost alături, ele nu l-au uitat și l-au sunat pentru a-l felicita.

Ilie Năstase a luat cina într-un loc foarte cunoscut din Costinești și s-a delectat cu un meniu special făcut pentru el. Chiar dacă a ales să își petreacă ziua de naștere diferit, fostul tenismen s-a bucurat de liniște și muzică bună.

„A fost o zi frumoasă pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea, Ioana, și un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă liniște.

Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim. Am avut muzică bună, în surdină, și am stat până la 4 dimineața. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită.”, a spus Ilie Năstase pentru Click!.

Ce cadouri a primit Ilie Năstase din partea soției sale, Ioana

Ilie Năstase a rămas plăcut surprins de modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere, explicând că a fost cea mai frumoasă aniversare din viața lui. Mai mult, acesta a dezvăluit că își dorește iubire și sănătate, fără a mai căuta lucruri nesemnificative.

Cât despre cadourile primite din partea soției, Ioana a avut grijă să îi ofere partenerului său un parfum pe care fostul tenismen îl preferă, dar și o cămașă cumpărată din Grecia.

„M-au sunat familia, prietenii, am stat toată ziua cu telefonul la ureche. Ioana mi-a dăruit un parfum care-mi place mie, și o cămașă pe care mi-a cumpărat-o din Grecia.

Sincer să fiu, nu prea am nevoie de nimic, am de toate. Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an. Și, probabil, o casă la malul mării (râde).

Chiar i-am spus și soției mele că a fost cea mai frumoasa zi pe care mi-am serbat-o în viața mea.

Cât suntem tineri alergăm după obiecte și lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înțelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viața unui om.”, a adăugat Ilie Năstase.