Ilie Năstase a recunoscut totul, chiar în ziua în care împlinește 74 de ani! Cine i-a zis „Nasty”… și mai ales de ce

Ilie Năstase a recunoscut totul, chiar în ziua în care împlinește 74 de ani! Cine i-a zis
Ilie Năstase a împlinit 74 de ani. Rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi ai României

Ilie Năstase a împlinit 74 de ani. Cel mai mare jucător de tenis al României, dublu câștigător de Grand Slam, a avut o carieră memorabilă. Datorită performanțelor realizate pe teren, dar și pentru carisma sa inegalabilă. Titlurile la simplu de la US Open (1972) și Roland Garros (1973) l-au dus în Hall of Fame. Dar atitudinea sa de rebel al circuitului l-a dus în inima a milioane de fani din întreaga lume. Pentru ei, „Nasty” nu este doar primul lider din clasamentul ATP, este chiar o stare de spirit.

Ilie Năstase, interviu la 74 de ani: „Îmi doresc să trăiesc! Câți ani vor mai fi, sper să fie fericiți”

Ilie Năstase a fost și unul dintre sportivii cu mare trecere la sexul frumos. Iar porecla de „Nasty” a venit chiar de la partenera sa de pe terenul de tenis, Rosemary Casals. Cea alături de care a câștigat de două ori trofeul de la Wimbledon în proba de dublu mixt.

Rosemary Casals, partenera mea de la dublu mixt, mi-a zis Nasty. Și eu am crezut atunci! Eu mă gândeam că-mi spune Nasty prescurtat de la numele meu – Năstase.

Apoi mi-am dat seama aflat ce însemană – răutăcios -, dar nu m-am supărat, nu aveam de ce. Se potrivea cu numele meu, cu spiritul meu. Eu eram mai răutăcios pe terenul de joc, eram al dracului și nu m-a deranjat. Îmi place și acum”, a declarat Ilie Năstase pentru Digi Sport.

În ziua în care a împlinit 74 de ani, Ilie Năstase a oferit un interviu pentru GSP. Este un om împlinit și mai are un singur obiectiv: să trăiască! Să trăiască fericit!

„Nu mai pot să mă simt ca la 20 de ani, aș vrea eu! Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că am 74. Acum îmi doresc să trăiesc. Nu știu dacă o să mai fie 20 de ani, dar câți vor fi sper să fie fericiți. Dumnezeu știe ce va urma pentru mine”, a spus Ilie Năstase pentru GSP.