Ilie Năstase a apărut așa în pădurea Băneasa. Soția sa a luat-o la fugă: ce s-a întâmplat

Ilie Năstase a apărut așa în pădurea Băneasa. Soția sa a luat-o la fugă: ce s-a întâmplat
Cum au fost vazuti Ilie Năstase si Ioana

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, au fost surprinși, într-un moment cu adevărat straniu, în pădurea Băneasa. Ioana a luat-o la fugă pur și simplu, lăsândul pe fostul jucător de tenis în urma ei.

Cum au fost văzuți Ilie Năstase și soția lui, în pădurea Băneasa

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, au vândut casa din Primăverii și s-au mutat în apartamentul ei, care se află în Băneasa. Astfel, fostul jucător de tenis și soția lui au fost surprinși la terasa Jumbo din pădurea Băneasa. Imediat după ce și-a parcat bolidul de lux, în valoare de 100.000 de euro, soția lui Ilie Năstase, Ioana, a făcut un gest bizar.

Mai exact, aceasta a luat-o la fugă către terasă și l-a lăsat în spate pe Ilie Năstase, care a devenit, pe 23 august 1973, primul număr 1 mondial din tenis. Aparent, soției fostului jucător de tenis îi era foarte foame. Îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare deschisă, o bluză neagră și o vestă albă, asortată cu pantofi sport albi, soția lui Ilie Năstase, care purta și o pălărie neagră, era extrem de zâmbitoare, însă s-a grăbit să ajungă la terasă.

Însă spre deosebire de soțul ei, Ioana nu purta mască de protecție. Ilie Năstase, în schimb, a ieșit din mașină îmbrăcat gros, cu mască de protecție și cu telefonul mobil în mână, notează Impact.ro.

Ilie Năstase vrea o fetiță cu actuala sa soție

Deși a ajuns la vârsta de 74 de ani și are deja cinci copii, Ilie Năstase a declarat, recent, că își dorește să facă o fetiță cu actuala lui soție. De amintit este că el și Ioana s-au căsătorit anul trecut.

Mai mult, Ilie Năstase a dezvăluit ce carieră și-ar dori să urmeze copiii lui, despre care a spus că i-a lăsat mereu liberi să facă propriile alegeri în viață.

”Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat. Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei (Simion – actuala soţie a lui Ilie Năstase – n.r.), care să devină o altă Simona (Halep– n.r.) … dar asta nu-ţi garantează nimeni.

Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a spus celebrul sportiv în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI