12 nov. 2021 | 16:19

Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: ‘E șocul vieții’

Monden
Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: ‘E șocul vieții’
Detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital! Celebrul fost tenismen este acum pe mâna medicilor. În ce stare se află marele fost sportiv? Ce descoperire a făcut acesta recent? Fanii săi sunt șocați.

Ilie Năstase a ajuns la spital: detalii despre starea sa de sănătate

Ilie Năstase a ajuns la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica, arată playsport.ro. Celebrul fost tenismen a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al unei fundații pe care cei doi o controlau.

Divergențe între aceștia au apărut în urmă cu puțin timp, moment în care fostul sportiv a ieșit public și a afimat că nașul său de cununie este o persoană cu care nu vrea să mai aibă de-a face.

Lucrurile au părut că se liniștesc, dar tocmai când toată lumea credea că apele s-au calmat Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital, acuzând probleme cu inima. Acesta ar fi părăsit recent unitatea spitalicească în care s-a aflat pentru investigații, arată sursa citată.

„A reușit să rămână calm în toată nebunia asta”

Actuala sa soție a confirmat toate acestea și a declarat că bărbatul a rugat-o să vină să-l viziteze la spital. Specialiștii i-au recomandat fostului sportiv să nu se enerveze pentru că ar putea apărea complicații. Chiar bruneta a mărturisit că starea lui de rău a apărut în urma șocului avut după ce a luat la cunoștință că Ciprian Marica i-ar fi preluat afacerea.

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, și-a început Ioana Năstase seria dezvăluirilor.

„E șocul vieții sale”

Ea spune că Ilie Năstase a trăit zilele trecute ‘șocul vieții’ și că nu își explică de ce s-a întâmplat acest lucru.

„Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult!”, adaugă Ioana Năstase.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro