Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: ‘E șocul vieții’

Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: ‘E șocul vieții’
Detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital! Celebrul fost tenismen este acum pe mâna medicilor. În ce stare se află marele fost sportiv? Ce descoperire a făcut acesta recent? Fanii săi sunt șocați.

Ilie Năstase a ajuns la spital: detalii despre starea sa de sănătate

Ilie Năstase a ajuns la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica, arată playsport.ro. Celebrul fost tenismen a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al unei fundații pe care cei doi o controlau.

Divergențe între aceștia au apărut în urmă cu puțin timp, moment în care fostul sportiv a ieșit public și a afimat că nașul său de cununie este o persoană cu care nu vrea să mai aibă de-a face.

Lucrurile au părut că se liniștesc, dar tocmai când toată lumea credea că apele s-au calmat Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital, acuzând probleme cu inima. Acesta ar fi părăsit recent unitatea spitalicească în care s-a aflat pentru investigații, arată sursa citată.

„A reușit să rămână calm în toată nebunia asta”

Actuala sa soție a confirmat toate acestea și a declarat că bărbatul a rugat-o să vină să-l viziteze la spital. Specialiștii i-au recomandat fostului sportiv să nu se enerveze pentru că ar putea apărea complicații. Chiar bruneta a mărturisit că starea lui de rău a apărut în urma șocului avut după ce a luat la cunoștință că Ciprian Marica i-ar fi preluat afacerea.

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, și-a început Ioana Năstase seria dezvăluirilor.

„E șocul vieții sale”

Ea spune că Ilie Năstase a trăit zilele trecute ‘șocul vieții’ și că nu își explică de ce s-a întâmplat acest lucru.

„Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult!”, adaugă Ioana Năstase.