EXCLUSIV Motivul pentru care Delia a renunțat la ideea de a fi mamă! Vestea tristă pe care a primit-o, după ani de tratamente

EXCLUSIV Motivul pentru care Delia a renunțat la ideea de a fi mamă! Vestea tristă pe care a primit-o, după ani de tratamente
Delia își dorește să devină mamă

După multe încercări și mii de euro cheltuiți, artista s-a dat bătută și nu speră că își va mai vedea vreodată visul cu ochii, acela de a avea un copil.

Își dorește nespus să devină mamă

Delia Matache face parte din galeria selectă a celor mai longevive vedete din România, ba mai mult, ea a fost votată în repetate rânduri drept cea mai bună voce din România. Dacă pe plan profesional a cucerit inimile a milioane de români și se menține în topuri de mai bine de două decenii, ea se poate considera o femeie norocoasă și pe pe plan personal.

Delia s-a căsătorit în 2012 cu un prosper om de afaceri, Răzvan Munteanu, iar relația lor pare a fi una liniștită, bazată pe încredere și respect. Numai că, anii au trecut, iar apropiații, dar și fanii, au așteptat de la an la an vestea că frumoasa cântăreață este însărcinată. Numai că, bebelușul a întârziat să apară, iar asta a ridicat multe semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât Delia a declarat în repetate rânduri faptul că își dorește enorm un copil.

Delia Matache nu reușește să devină mamă
Delia Matache nu reușește să devină mamă

Face de patru ani tratamente pentru a rămâne însărcinată

Totul a devenit mult mai clară atunci când mama acesteia, Gina, a declarat că fiica ei are probleme de sănătate, care o împiedică să devină mama:

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”
Gina Matache (februarie 2019) – Răi da’Buni

Acela a fost momentul în care prietenii și fanii cântăreței au înțeles cât de mult au greșit atunci când au insistat cu întrebările legate de un copil. În timp ce mulți o acuzau că îi place mai mult viața fără responsabilități, Delia făcea tratamente peste tratamente, în speranța că va rămâne însărcinată. Anii au trecut și nimic nu a dat rezultate. Acum, vedeta Antenei 1 și-a luat gândul de la visul ei de a fi mama:

“Delia și soțul ei sunt extrem de discreți atunci când vine vorba despre acest subiect, sunt destul de sensibili. Delia conștientizează și ea că are aproape 39 de ani și că dacă nu s-a întâmplat nimic în patru ani, este greu de crezut că lucrurile se vor schimba. După primele tratamente a suferit enorm, dar acum a învățat să ia lucrurile ca atare și să se bucure de ceea ce îi oferă Dumnezeu. Este pur și simplu fascinată de copiii surorii sale, cu care are o legătură specială ”, a declarat un apropiat al artistei, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI