Ilan Laufer a fost operat de urgență. Ce a pățit omul de afaceri și cum se simte acum

Ilan Laufer a fost operat de urgență. Ce a pățit omul de afaceri și cum se simte acum
Ilan Laufer, operat de urgență la mâna dreaptă

Ilan Laufer, cunoscutul om de afaceri, a avut nevoie de intervenția medicilor. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. Cum se simte acum?

Ilan Laufer, operat de urgență

În cursul zilei de astăzi, Ilan Laufer, fost politician și actual om de afaceri, a fost supus unei intervenții chirurgicale destul de complicată, la brațul drept. Acesta a postat pe rețelele de socializare o poză de după operație, cu brațul drept în ghips.

Odată cu poza, Ilan Laufer le-a spus celor care îl urmăresc că operația a avut succes, însă a fost complicată. Din fericire, acum se simte bine și se recuperează. Problema la brațul drept o are de mai multă vreme, însă în ultima perioadă a devenit din ce în ce mai rău, iar medicii au decis să-l opereze.

„Azi am suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, urmare a unei accidentări care nu s-a vindecat altfel, cu toate că am încercat tot ce se putea omenește posibil. Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare de care mă voi apuca curând.

Mulțumesc stafului medical care a fost excepțional, mi-au atenuat durerea și m-au ajutat să trec mai ușor peste acest moment dificil”, a anunțat Ilan Laufer, pe pagina lui de socializare, imediat ce a ieșit din operație.

Soția lui Ilan Laufer, despre operația acestuia

Ilan Laufer este un politician român foarte cunoscut. În perioada 29 iunie 2017 – 29 ianuarie 2018, a ocupat funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, în Guvernul Mihai Tudose.

De asemenea, în perioada 2013 – 2014 a ocupat postul de consilier în cadrul Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism. În momentul de față, este căsătorit cu Alina Laufer. Cei doi au împreună doi bebeluși gemeni, Nathaniel și Davina.

Contactată de Click.ro, soția omului de afaceri a declarat că Ilan Laufer se simte bine acum și se recuperează, operație având succes.

Nimic grav. A avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani! Slavă Domnului că nu a fost ceva nasol. A fost mai complicat decât credeam, că i-a pus mâna în ghips pentru vreo 6 zile, dar e ok!”, a declarat Alina Laufer.

Citește și: Cuplul celebru din România care nu vrea să audă de bonă pentru copil. Care este motivul deciziei EXCLUSIV