IKEA, anunț oficial despre deschidere. Cum se ajunge cel mai ușor la magazinul de la Pallady

IKEA, anunț oficial despre deschidere. Cum se ajunge cel mai ușor la magazinul de la Pallady

Se va deschide curând magazinul IKEA Pallady, al doilea magazin al brandului suedez care va fi deschis în România. Sucursala din Pallady va fi cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est.

Cel mai mare magazin IKEA din Europa de sud-est

IKEA Pallady se va deschide oficial pe 24 iunie, o veste splendidă pentru bucureștenii care adoră produsele celebrului magazin suedez, dar se plâng de faptul că sediul din Băneasa e prea departe. Din 24 iunie, va exista, în sfârșit, și un magazin care va avea o locație ceva mai accesibilă. Comparativ cu cel din Băneasa. ai o mulțime de mijloace de transport care te duc direct la magazin.

„După progresele excelente din ultimele luni în procesul construcției, sunt bucuros să anunț că vom deschide magazinul pe 24 iunie și vom aduce viziunea noastră de a crea o viață de zi cu zi mai bună mai aproape de și mai mulți oameni din România. Pe lângă amenajarea magazinului nostru, am finalizat și procesul de recrutare, iar angajații noștri sunt pregătiți să-i întâmpine pe oaspeții și clienții noștri la deschiderea mult așteptată,” a declarat Cas Lachaert, store manager, conform economica.net.

IKE Pallady va fi un magazin imens. Când au spus că va fi cel mai mare din Sud-Estul Europei, înseamnă că trebuie să te aștepți la o platformă comercială colosală.

Ikea, anunț oficial despre deschidere. Cum se ajunge cel mai ușor la magazinul de la Pallady

Va avea 37.000 de metri pătrați, mai mare cu 10.333 de mp faţă de cel din Băneasa. S-au investit 90 de milioane de euro şi vei avea la dispoziție aproape 10.000 de produse, trei modele de interioare integrale și 58 de camere pline de idei și inspirație realizate pe baza cunoștințelor despre casele românilor. Prin urmare, produsele de mobilier și nu numai vor răspunde nevoilor locale în ceea ce privește mobilarea locuinței cu soluții și produse accesibile.

Noul magazin va avea 600 de angajați, deci nu cred că se va simți lipsa de personal, nici măcar atunci când vei avea nevoie de o informație.

Cum se ajunge cel mai ușor la IKEA Pallady

Cu metroul

Magistrala M3 Preciziei – Anghel Saligny – Magazinul IKEA este situat la capătul estic al liniei, la aproape 100 de metri de stația de metrou Anghel Saligny

Cu autobuzul

Stații de autobuz: stația Granitul pentru linia 246 din zona Cora Pantelimon, Sos. Gării Cășelu.

Cu tramvaiul

Poți ajunge cu tramvaiele nr. 19, 27, 40.

Cu mașina personală

Din centrul Capitalei se va ajunge folosind bulevardele Camil Ressu și Theodor Pallady. Cei care vin din zona de nord-est pot folosi și varianta Șoseaua Gării Cățelu, Drumul între Tarlale.