„Iisus” a postat pe YouTube un mesaj pentru români, cu ocazia alegerilor europarlamentare – VIDEO

„Iisus” a postat pe YouTube un mesaj pentru români, cu ocazia alegerilor europarlamentare – VIDEO

Un clip de pe YouTube în care „Iisus” îi îndeamnă pe români să voteze la alegerile europarlamentare a devenit viral pe internet.

Pe internet circulă, în această perioadă, un filmuleț în care românii sunt îndemnați să meargă la vot chiar de Iisus Hristos. E vorba, evident, de un bărbat care se recomandă a fi chiar Mântuitorul și care vorbește despre scrutinul din 26 mai.

Clipul a fost urcat pe YouTube și e de găsit pe mai multe conturi. Nu se știe, deocamdată, cine se află în spatele acestei campanii.

Care e mesajul lui Iisus cu ocazia alegerilor europarlamentare

Inițial, clipul a fost postat cu mesajul „Iisus Hristos mesaj pentru români – Ieșiti la vot pe 26 mai!”.  Ulterior, videoclipul a fost șters de pe una dintre pagini, dar a reapărut pe altele.

Mesajul clipului este, de această dată, „Iisus Hristos are un mesaj emoționant pentru români”. Personajul Iisus se adresează românilor în limba engleză și le cere acestora să iasă la vot pe 26 mai.

La final, personajul nu uită de mesajul anti-PSD devenit celebru: „m#@*e PSD”.

„Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie puternică și mai puțină corupție, nu vă rugați la mine pentru asta, Eu nu vă pot salva. Doar voi vă puteți salva țara. Ieșiți la vot pe 26 mai”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI