Idei de cadouri pentru Secret Santa. Daruri cu care îți poți impresiona prietenii sau colegii de muncă

Idei de cadouri pentru Secret Santa. Daruri cu care îți poți impresiona prietenii sau colegii de muncă
Idei de cadouri pentru Secret Santa

Dacă ești în căutare de idei de cadouri pentru Secret Santa, ai venit în locul potrivit. Dacă la locul tău de muncă există această tradiție de a oferi cadouri sub anonimat, cu siguranță te întrebi ce ai putea să-i cumperi colegului sau colegei. Avem câteva idei pentru tine.

Cine a inventat Secret Santa. Cum a apărut această tradiție

Unul dintre motivele principalele pentru care sărbătoarea Crăciunului este atât de iubită sunt cadourile, pe lângă timpul petrecut în familie și bucatele tradiționale. Schimbul de cadouri este un obicei îndrăgit de toată lumea și este respectat în familie, între prieteni și între colegii de la muncă.

Secret Santa se organizează în fiecare an în majoritatea companiilor. Cum funcționează? Ei bine, fiecare membru extrage un bilet cu un nume aleatoriu dintr-un bol și devine Secret Santa pentru acea persoană. De cele mai multe ori se stabilește un buget realistic sau se face o listă cu dorințe.

Secret Santa este o tradiție occidentală. Larry Dean Stewart este originalul „Moș Crăciun secret”, el venind cu ideea de a oferi cadouri sub anonimat de Crăciun. Acesta donat cecuri de 100 de dolari oamenilor din Kansas timp de mai bine de 25 de ani.

De asemenea, Larry a mai donat 25.000 de dolari sub formă de cecuri de 100 de dolari către persoane din New York după atacurile teroriste din 11 septembrie. Oamenii au aflat abia în anul 2006 că el este Secret Santa.

Farmecul acestui joc este că nu știi de la cine vei primi cadoul. Numele tău va fi scris pe cadou, iar tu va trebuie să ghicești care este Moș Crăciunul tău secret. La rândul tău, trebuie să faci același lucru. Dacă ești în pană de idei, avem câteva sugestii.

Indiferent dacă trebuie să-i faci cadou unul coleg sau unei colegi, este greu să o dai în bară cu un parfum. Indicat ar fi să cunoști persoana cât de cât, să știi cam ce parfum i-ar place. De asemenea, șosetele sau cănile personalizate pot fi cadouri potrivite.

Citește și: Horoscopul Crăciunului. Zodia care va avea parte de cadouri de invidiat. Aceşti nativi vor fi răsfăţaţi de toată lumea

Idei de cadouri pentru Secret Santa. Cum alegi darurile potrivite

Dacă cel căruia trebuie să-i oferi cadoul este pasionat de muzică, ai putea să îi cumperi o boxă portabilă sau o pereche de căști. Există foarte multe variante pe diferite site-uri, atât de boxe portabile, cât și de căști.

Ești Secret Santa pentru o colegă și nu știi ce să-i cumperi? Ai putea încerca cu bijuterii, cercei, brățări sau lănțișoare. Cel mai bine ar fi să mergi pe ceva simplu și frumos, nu bijuterii complexe.

Orice legat de mașină este cadoul perfect pentru pasionații de mașini, dacă ai un astfel de coleg. Aici vorbim despre o trusă de scule, odorizante pentru mașină sau alte accesorii. Din păcate, nu ai foarte multe opțiuni, deoarece accesoriile pentru mașină nu sunt tocmai ieftine, majoritatea cel puțin.

Ce se întâmplă dacă trebuie să-i faci cadou unui manager sau altcineva de grad mai înalt? Presiunea este mai mare și parcă trebuie să alegi cadoul cu mai multă grijă. Îți sugerăm să fii cât mai formal și elegant.

În astfel de cazuri, cel mai bine este să mergi pe calitate, nu cantitate. Un cadou potrivit ar putea fi o sticlă de vin, o cravată de mătase, un stilou personalizat, diferite produse pentru birou sau un coș cu bunătăți și băuturi fine.

Alegerea cadoului nu este o misiune ușoară, mai ales atunci când este vorba despre colegii de la muncă. Dacă îl cunoști pe cel căruia trebuie să-i faci cadoul este mai ușor. Dacă ai fost în pană de idei, sperăm că sugestiile noastre te-au ajutat.

Urmăriți Playtech.ro și pe