Cadouri de Crăciun inspirate pentru cei dragi. Asta trebuie să oferi familiei tale!

Cadouri de Crăciun inspirate pentru cei dragi. Asta trebuie să oferi familiei tale!
Anotimpul cadourilor. Idei de daruri inspirate pentru cei dragi

După Moș Nicolae, vine Moș Crăciun, astfel că, în preajma Crăciunului, pașii oamenilor le sunt îndreptați către magazine, pentru a-și surprinde din nou apopiații. Odată cu trecerea anilor, variantele de atenții pentru cei dragi ajung la fundul sacului, iar inspirația nu mai dă roade pentru a gândi noi și noi cadouri. Ai mai jos la îndemână câteva idei, poate-poate îți sunt de folos.

Idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

Pentru părinți

Fie că părinții stau sau nu în același oraș cu tine, poți să le trimiți prin curier, cel puțin asta este recomandat în această perioadă, un coș tip ”Gourmet”, care să conțină o sticlă de vin, cozonac, turtă dulce, figurine de ciocolată, fructe și un amestec de ingrediente pentru fierberea vinului, fie pentru ceai sau cafea. O altă variantă ar fi să le cumperi ceea ce au nevoie, de la un pulover gros pentru a înfrunta asprimea vremii, până la un cuptor cu microunde.

Pentru soț

În perioada pandemiei, dinamica relațiilor de cuplu a suportat schimbări radicale. În acest context, e puțin probabil ca partenerul să își dorească ceva special, căci perioada de restricții a blocat un pic visurile și a determinat pe fiecare să-și reconsidere prioritățile, așezând pe primul loc sănătatea. Însă, scapi ușor dacă el este pasionat de gătit sau de tehnologie ori de jocuri video.

Pentru frate

Dacă ai un frate care a început să se plictisească în casă, date fiind condițiile, îi poți cumpăra o geacă impermeabilă și termoizolantă, numai bună pentru o scurtă plimbare prin parc.

Pentru soră

Dacă ai o soră, cu siguranță îi vei cunoaște gusturile și mai ales aromele preferate. În această perioadă există tot felul de pachete cu diferite produse de îngrijire personală. Lângă acesta mai poți adăuga și un parfum deosebit, și el ajutat de o reducere valabilă în perioada sărbătorilor de iarnă.

De ce oferim daruri de Crăciun?

Unul dintre principalele motive pentru care avem obiceiul de a oferi și de a primi cadouri de Crăciun este acela de a ne reaminti de darurile oferite lui Iisus de către cei Trei Înțelepți, anume tămâie, aur și mir.

  • Tâmâia este folosită la oficierea slujbelor religioase în biserici, iar simbolic este elementul care a prefigurat că oamenii îl vor venera pe Iisus.
  • În mod tradițional, aurul este asociat cu noblețea, cu regalitatea și regii. Creștinii se referă deseori la Iisus ca la ”Regele Regilor”.
  • Mirul este parfumul care, în vechime, avea un rol practic. El era pus pe corpurile celor decedați pentru a le face să miroasă frumos.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI