Ianis Hagi, veste mare din partea lui Steven Gerrard. Ce a anunțat antrenorul

Ianis Hagi, veste mare din partea lui Steven Gerrard. Ce a anunțat antrenorul
Ianis Hagi, veste mare din partea lui Steven Gerrard. Ce a anuntat antrenorul

Ianis Hagi se bucură de încă un sezon spectaculos la Glasgow Rangers. Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a primit o veste mare din partea selecționerului scoțian Steven Gerrard. Ce l-a anunțat antrenorul, cu puțin timp în urmă. Fanii fotbalistului au fost tare încânțati.

Ce veste a primit Ianis Hagi din partea lui Steven Gerrard

Ianis Hagi are lumea întreagă la picioarele sale. Starul celor de la Rangers are tot ce-și poate dori la nici 23 de ani, iar cariera sa se află într-o continuă ascensiune. Recent, performanțele sportive ale fiului regelui fotbalului românesc au fost impresionante, iar managerul scoțian Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă la adresa Prințului Ianis.

„Cred că Ianis a jucat superb aproape tot meciul. A fost excelent și în presezon, pare într-o formă fantastică. A avut ghinion cu acea accidentare din meciul cu Livingston, dar face progrese enorme.

Este un profesionist desăvârșit. Vrea să învețe mereu, să devină mai bun. Știm cu toții cu cine seamănă. Are un tată care este o legendă, iar el vrea să calce pe urmele lui.

Este o adevărată plăcere să lucrez cu el, a arătat pe teren cât de valoros este, acum sper să facă un sezon minunat dacă nu va avea probleme cu accidentările”, a declarat selecționerul de la Rangers Steven Gerrard, potrivit celor de la Digi Sport.

Mesajul dur al lui Steven Gerrard pentru jucătorii de la Rangers

Deși formațiunea scoțiană la care evoluează Hagi a fost victorioasă în meciul cu cei de la Alashkert, pe care i-au bătut cu 1 la 0, în prima manșă din play-off-ul Europa League, managerul de la Rangers le-a transmis un mesaj ușor agresiv jucătorilor săi.

„Sunt convins că vom reveni la forma arătată în sezonul precedent, dar trebuie să ne trezim acum! Suntem în mijlocul competițiilor și ne aflăm la un club la care nu ne permitem să arătăm cum arătăm în prezent. Trebuie să ne găsim nivelul și să ne trezim imediat”, a declarat Steven Gerrard la conferința de presă de după meci.

Ce a declarat Ianis Hagi, după ce echipa sa a câștigat partida împotriva celor de la Alashkert:

„Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil.

În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca”, a spus ieri Ianis Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI