Ianis Hagi, veste imensă din Scoția. Ar fi lovitura carierei pentru român

Ianis Hagi, veste imensă din Scoția. Ar fi lovitura carierei pentru român
Jucatorul Rangers ar putea sa dea lovitura carierei sale

Ianis Hagi primește o veste uriașă din Scoția. Jucătorul român ar putea da lovitura carierei sale.

Veste importantă pentru Ianis Hagi

Lui Ianis Hagi pare că îi merge din ce în ce mai bine. După vestea proastă că Steven Gerrard părăsește Rangers, acum mijlocașul român are toate motivele să se bucure.

După ce a fost numit oficial antrenor la Aston Villa, Steven Gerrard vrea să își întărească echipa și să îl aducă pe Ianis Hagi la echipă.

Jucătorul Rangers mai are doi ani și jumătate de contract, însă ar putea fi transferat de englezi într-un viitor apropiat.

Steven Gerrard a plecat de la Rangers și a fost prezentat oficial ca antrenor la Aston Villa.

El a stat 3 ani alături de Rangers, timp în care și-a format o echipă foarte puternică, alături de care a câștigat titlul în stagiunea trecută, după 10 ani de pauză, fără să piardă nici măcar un meci.

Acum, Gerrard vrea să o ia de la capăt cu Aston Villa, care se află pe locul 16 în Premier League, cu doar 10 puncte obținute în 11 partide.

Strategia lui Steven Gerrard, după ce a părăsit Rangers

Englezii au pierdut ultimele cinci meciuri, așa că antrenorul vrea să își sporească șansele de reușit aducând cu el câțiva jucători de la echipa din Scoția.

Printre numele vehiculate de jurnaliștii britanici se numără și Ianis Hagi. Talksport scrie că mijlocașul român este una dintre țintele antrenorului și că după doar 2 ani la Rangers, el ar putea face pasul către unul dintre cele mai importante campionate.

Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe, a avut un impact major la Rangers în ultimul sezon, când echipa a câștigat titlul de campioană. Hagi și-a respectat numele, contribuind la 15 goluri în 27 de meciuri jucate.

„Polivalența românului este ceva ce Gerrard își dorește să aducă la Villa, el jucând atât ca extremă stânga, cât și ca mijlocaș ofensiv, pe lângă poziția sa clasică de extremă dreapta”, a notat Talksport.

Câți bani ar trebui să plătească englezii pentru Ianis Hagi

Totuși, Ianis Hagi are obligații contractuale cu Rangers până în 2024. Cu toate astea, mutarea lui la englezi ar putea să se producă curând.

Mijlocașul român a jucat 74 de meciuri, dintre care a reușit 14 goluri și 20 de pase decisive.

Dacă Steven Gerrard și-l dorește cu dinadins pe Ianis la Aston Villa, echipa lui ar trebui să plătească 6,5 milioane de euro, conform Transfermarket.

Cu toate acestea, Rangers nu ar vrea să îl dea pe mijlocaș cu mai puțin de 20 de milioane de euro.