Ianis Hagi, verdict din partea legendei lui Glasgow Rangers. Ce se întâmplă cu românul

Ianis Hagi, verdict din partea legendei lui Glasgow Rangers. Ce se întâmplă cu românul
Ianis Hagi a avut evoluții dezamăgitoare în startul acestui sezon la Glasgow Rangers.

Ianis Hagi a avut un start de sezon cumplit în Scoția, cu patru meciuri fără gol sau pasă de gol. Iar presiunea crește pe fotbalistul pentru care Glasgow Rangers a plătit 3,5 milioane de dolari în această vară. După 0-0 în deplasare cu Livingston, românul părea să își fi pierdut și ultimul sprijin. Cel venit din partea fanilor, care pur și simplu îl adorau în primăvară. Un val de critici s-a abătut asupra lui Hagi jr., care a fost descris ca fiind pur și simplu dezinteresat de joc.

Ianis Hagi, sprijin din partea unei legende a lui Rangers. Thomas Buffel cere răbdare și mai mult sprijin pentru român

După câteva zile în care criticile au venit din toate direcțiile, Ianis primește și o mână de ajutor din partea unui jucător de legendă al lui Rangers. Belgianul Thomas Buffel, campion cu „protestanții” în 2005, a cerut răbdare din partea conducerii și a fanilor.

Thomas Buffel sare în apărarea lui Ianis Hagi
Thomas Buffel sare în apărarea lui Ianis Hagi

Buffel, care l-a urmărit pe Ianis Hagi și la Genk, este convins că acesta are nevoie de mai mult sprijin din partea lui Alfredo Morelos. În plus, Ianis este afectat și de presiunea prețului destul de mare pe care l-a plătit Rangers.

„Trebuie să ținem cont că Ianis Hagi are doar 21 de ani. Nu toți jucătorii sunt pregătiți să facă diferența de la această vârstă. Unii se dezvoltă mai repede, alții mai târziu. Dar Rangers a plătit 3,5 milioane de dolari și vrea ca Ianis să lireze acum. Este și un sezon important pentru fani, care vor să o oprească pe Celtic. Dar până la urmă nu este vina lui Ianis că s-a plătit o sumă importantă pentru el.

Iar fanii trebuie să privească și în jurul lui Ianis. Cine îl poate ajuta? Când am ajuns eu la echipă, Rangers îl avea pe Dado Prso. Un atacant care oferea mingi colegilor din spatele său. Pentru mine, Lovenkrands, sau Nacho Novo. Dar Morelos nu este genul de atacant care să muncească pentru Hagi. Este un jucător individualist, încearcă să înscrie el”a declarat Thomas Buffel, conform jurnaliștilor de la Daily Record.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI