Ianis Hagi, out de la Rangers?! Declarația uluitoare care ar putea să îl trimită pe român acasă

Ianis Hagi, out de la Rangers?! Declarația uluitoare care ar putea să îl trimită pe român acasă
Ianis Hagi este aspru criticat pentru evoluțiile din startul acestui sezon

Ianis Hagi a primit foarte multe șanse de la Steven Gerrard în acest sezon, dar pur și simplu nu reușește să se impună. Fotbalistul român a avut foarte puține meciuri reușite și adună din ce în ce mai multe evoluții foarte șterse în tricoul lui Glasgow Rangers. Așa a fost cazul și cu ultima partidă jucată de vicecampioana Scoției, în care Ianis a fost titular. Rangers s-a impus clar în Olanda, scor 4-0, pe terenul celor de la Willem II. În ciuda victoriei clare pe care a obținut-o echipa sa, fotbalistul român a fost foarte slab. Nu a apărut în fazele de atac ale lui Rangers și a fost considerat cel mai slab jucător al lui Gerrard de către jurnaliștii scoțieni.

Ianis Hagi a fost cel mai slab de pe teren în partida lui Glasgow Rangers cu Willem II

Rămâne de văzut cât de mult va mai avea răbdare Steven Gerrard cu Ianis. Englezul chiar i-a cerut românului mai multă mai multă consistență în joc și constanță în evoluțiile bune. Dar din ce în ce mai puțin oameni din fotbalul scoțian mai cred în revenirea lui Hagi jr. Noel Whelan, fost atacant la Leeds United și la Aberdeen, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Ianis. Despre care spune că dă senzația că „a câștigat deja un premiu doar prin transferul la Glasgow Rangers”.

Noel Whelan l-a atacat fără menajamente pe Ianis Hagi

„Este clar că Ianis Hagi este un jucător talentat care poate să câștige meciuri pentru Glasgow Rangers. De asta au și plătit Gerrard și conducerea o sumă atât de mare pentru el. S-a descurcat bine în meciurile din Europa anul trecut și a dat impresia că se descurcă bine în meciurile cu public numeros. Poate că nu își găsește motivația când sunt tribunele goale. Dar este clar că Stevie G va cere mai mult de la el. Este frustrant ca un jucător cu talentul lui să piardă mingea atât de des. Să dea pase simple direct la adversar. Uneori arată de parcă a câștigat deja un premiu doar prin transferul la Glasgow Rangers. Ar trebui să ia exemplu lui Ryan Kent, un jucător foarte constant”, a declarat Noel Whelan, conform Football Insider 247.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI