Ianis Hagi trage tare pentru recuperare. Cum s-a filmat mijlocașul de la Rangers VIDEO

Ianis Hagi trage tare pentru recuperare. Cum s-a filmat mijlocașul de la Rangers VIDEO
Ianis Hagi s-a accidentat grav la genunchiul drept, la finalul lunii ianuarie, într-un meci din Cupa Scoției

Ianis Hagi trage tare pentru recuperare. Mijlocașul român de la Rangers se află pe drumul dificil al recuperării după accidentarea gravă suferită în ianuarie. Internaționalul român a făcut progrese remarcabile, posibila lui prezență în lot fiind menționată chiar și înaintea finalei Europa League, de săptămâna trecută. Ianis Hagi nu e încă apt să revină pe gazon, în meciuri oficiale, dar muncește din greu ca acest lucru să se întâmple cât mai rapid.

Ianis Hagi trage tare pentru recuperare

Ianis Hagi trage tare pentru recuperare. Internaționalul român a suferit de pe margine la înfrângerea echipei sale, Rangers, în finala Europa League. Scoțienii au pierdut dramatic, după loviturile de departajare, în fața germanilor de la Eintracht Frankfurt.

Ianis Hagi mărturisea înaintea finalei că simte „puțină frustrare” și că el și-a jucat rolul în faza grupelor, unde a înscris un gol și a dat un assist.

„Va fi întotdeauna puțină frustrare, dar, în același timp, nu poți fi mai fericit pentru colegii tăi, pentru echipă, pentru toți cei implicați în acest club. Dar am mare încredere în băieți că putem obține o performanță bună astăzi. Cred că fiecare și-a jucat rolul său în această poveste. Eu mi-am făcut rolul în faza grupelor. Sunt foarte fericit că, după ce m-am accidentat, echipa a jucat foarte bine în Europa și a reușit să ajungă în postura de a scrie istorie pentru acest club”, a spus Ianis Hagi pentru Sky Sports înaintea finalei.

Cum s-a filmat mijlocașul de la Rangers

Ianis Hagi i-a uimit până și pe specialiști cu rapiditatea recuperării sale, a scris Playsport. El se află acum cam la 60% din capacitatea fizică. Internaționalul român este protagonistul unei mini-serii de clipuri intitulată „Revenirea”. Timp mai multe episoace va fi prezentat dificilul drum al recuperării românului după accidentarea gravă suferită.

„Brusc, fără să mă aștept, totul se oprește. În acest sezon, sportul pe care îl iubesc m-a făcut să mă confrunt cu una dintre cele mai mari provocări din viața mea. Efort. Sacrificiu. Credință. „The Comeback” („Revenirea”) va fi o serie de episoade în care vă voi arăta procesul meu de recuperare, din momentul accidentării și până la revenirea pe teren”, a scris Ianis Hagi la descrierea primului episod.

Ianis Hagi apare cu ochii-n lacrimi rememorând momentele accidentării din ianuarie.

„Ăsta a fost momentul când am realizat că așa ceva nu mi s-a mai întâmplat până acum. Devin sentimental, scuze… Ce ciudat, niciodată nu mi se întâmplă (n.r. – să se emoționeze)”, a spus Ianis Hagi în cadrul primului clip din serie.

Jucătorul de 23 de ani s-a întors la recuperarea fizică. El muncește din greu și în sala de forță, lucru pe care l-a împărtășit și fanilor, Ianis postând un filmuleț pe Instagram în acest sens. Exercițiile dificile, dar eficiente, nu fac decât să mărească speranța suporterilor că el va reveni cât mai curând pe teren.