Ianis Hagi, în lacrimi. Ce l-a făcut să plângă pe românul de la Rangers VIDEO

Ianis Hagi, în lacrimi. Ce l-a făcut să plângă pe românul de la Rangers VIDEO
Ianis Hagi s-a accidentat grav la genunchiul drept în luna ianuarie, în timpul unui meci din Cupa Scoției

Ianis Hagi, în lacrimi. Internaționalul român de la Rangers s-a accidentat grav în ianuarie, în timpul unui meci din Cupa Scoției. El a fost operat și nevoit să treacă printr-un proces intensiv de recuperare într-o clinică din Olanda. Mijlocașul de 23 de ani a fost alături, însă, de colegii săi, la finalul partidei ce a asigurat calificarea lui Rangers în finala Europa League. Ianis Hagi a trecut prin emoții nebănuite și din alt motiv, după cum a dezvăluit într-un clip postat pe o rețea socială.

Ianis Hagi, în lacrimi

Ianis Hagi, în lacrimi. Jucătorul român de la Rangers a trecut prin ca mai gravă accidentare a carierei. El a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept. După ce a fost operat, mijlocașul de 23 de ani a trecut printr-un program intensiv de recuperare, într-o clinică din Olanda.

Ianis Hagi a fost cu gândul și sufletul alături de colegii săi, în tot acest timp. Deși a fost nevoit să stea pe bară preț de câteva luni, Ianis Hagi s-a bucurat pentru echipa sa, atunci când Rangers s-a calificat în finala Europa League. După victoria cu cei de la Leipzig, scoțienii se vor „lupta” cu nemții de la Eintracht Frankfurt.

„Ce noapte specială, de la tristețea de a pierde inima și sufletul vestiarului până la fericirea finalizării puternice a lui John… Ibrox baby, pur și simplu e diferit!!! Ne vedem la Sevilla…”, a scris Ianis Hagi, pe rețelele sociale.

Ce l-a făcut să plângă pe românul de la Rangers

Ianis Hagi a participat chiar pe teren, la bucuria de final, după partida din semifinala Europa League. Mijlocașul lui Rangers și-a revenit mai devreme decât se estima în urma accidentării suferite și a reînceput antrenamentele. Conform Playsport, vedeta scoțienilor i-a uimit și pe medicii echipei prin capacitatea sa de refacere.

Ianis Hagi se află acum cam la 60% din capacitatea fizică, ceea ce face greu de crezut că va putea să joace în finala Europa League, fie și doar pentru câteva minute. Dar internaționalul român este protagonistul unei serii de clipuri ce va prezenta intitulată „Revenirea”. Timp de șase episoade va fi prezentat dificilul drum al recuperării românului după accidentarea gravă suferită.

Ianis Hagi a postat pe rețelele sociale primul episod al mini-seriei.

„Brusc, fără să mă aștept, totul se oprește. În acest sezon, sportul pe care îl iubesc m-a făcut să mă confrunt cu una dintre cele mai mari provocări din viața mea. Efort. Sacrificiu. Credință. „The Comeback” („Revenirea”) va fi o serie de episoade în care vă voi arăta procesul meu de recuperare, din momentul accidentării și până la revenirea pe teren”, a scris Ianis Hagi la descrierea primului episod.

Fotbalistul a lăcrimat la vederea imaginilor cu momentul accidentării, recunoscând că niciodată nu i s-a mai întâmplat așa ceva.

„Ăsta a fost momentul când am realizat că așa ceva nu mi s-a mai întâmplat până acum. Devin sentimental, scuze… Ce ciudat, niciodată nu mi se întâmplă (n.r. – să se emoționeze)”, a spus Ianis Hagi în cadrul primului clip din serie.

Glasgow Rangers, va juca finala Europa League în compania germanilor de la Eintracht Frankfurt. Partida va avea loc miercuri, 18 mai, de la ora 22:00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla.