03 sept. 2019 | 19:18

Ianis Hagi, reacție neașteptată înainte de meciul naționalei României cu Spania. ”Nu am mai jucat niciodată așa!”

Știri generale
Ianis Hagi, reacție neașteptată înainte de meciul naționalei României cu Spania. ”Nu am mai jucat niciodată așa!”
Ianis Hagi, declarații înainte de meciul România - Spania, din preliminariile Euro 2020

România joacă împotriva Spaniei, joi, 5 septembrie 2019, în preliminariile Euro 2020. Cosmin Contra l-a convocat în lot pe Ianis Hagi, jucătorul transferat în această vară de Genk de la Viitorul Constanța. Partida se va juca în fața a 55.000 de spectatori, iar fiul lui Gică Hagi mărturisește că este foarte emoționat, întrucât nu a mai jucat până acum în fața unui public atât de numeros.

Ianis Hagi, declarații înainte de meciul România – Spania, din preliminariile Euro 2020

Ianis Hagi a marcat două goluri la Campionatul European de Tineret 2019, competiție în care reprezentativa U21 a României a fost eliminată în semifinale de Germania, după 2-4. Mijlocașul ofensiv de 20 de ani l-a impresionat pe selecționerul Cosmin Contra, care a decis să îl convoace la echipa mare pentru meciurile cu Spania și Malta.

„Am trăit nişte momente unice la Campionatul European şi chiar dacă n-au fost atât de mulţi suporteri, emoţiile au fost unele foarte mari. Aştept cu mare drag meciul cu Spania, deoarece nu am mai jucat pe un stadion cu aşa de mulţi suporteri”, a declarat Ianis Hagi.


Fiul „regelui” a vorbit și despre transferul la Genk, campioana Belgiei, pentru care a jucat în acest sezon în 4 partide (în total 142 de minute), a marcat un gol și a dat o pasă decisivă. Genk va juca în grupa E Champions League, alături de Liverpool, Napoli și Red Bull Salzburg.

„M-am acomodat imediat. Este interesant că suntem 15 naţionalităţi în club. În fiecare zi înveţi ceva nou. Fiecare are tabieturile lui. Ca şi grup, ne înţelegem foarte bine. Toată lumea vorbeşte engleza, inclusiv staff-ul medical. Deci nu sunt probleme de comunicare. Formăm un grup tânăr şi interesant. (…) Va fi un vis îndeplinit să joc pe cele mai mari stadioane ale Europei, în cea mai mare competiţie din lume. Mi-aş fi dorit să picăm cu Ajax, să mă duelez cu Răzvan, dar n-a fost să fie”, a mărturisit Hagi.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro