Ianis Hagi, reacție neașteptată despre România-Suedia. Ce așteptări are de la acest meci

Ianis Hagi, reacție neașteptată despre România-Suedia. Ce așteptări are de la acest meci
Ianis Hagi, răspuns neașteptat despre Generația de Aur, înainte de meciul România-Suedia

Ianis Hagi a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra pentru meciul România-Suedia, din runda cu numărul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gică Hagi este motivat să câștige, dar spune că o victorie cu nordicii nu ar însemna o răzbunare pentru eliminarea din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994.

Ianis Hagi, răspuns neașteptat despre Generația de Aur, înainte de meciul România-Suedia

Fiul „Regelui” a ajuns, marți, pe Aeroportul Henri Coandă, unde a răspuns întrebărilor adresate de jurnaliști. Ianis Hagi speră ca România să învingă Suedia și să fie deja calificată înainte de meciul cu Spania, din ultima rundă a preliminariilor Euro 2020. Întrebat dacă vrea să răzbune Generația de Aur pentru eliminarea din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din SUA, jucătorul lui Genk a răspuns că răzbunare ar fi dacă am bate Suedia la un turneu final.


„Sper să ne răzbunăm pentru generaţia lui tata în faţa Suediei la un Campionat Mondial. Nu va fi ca o răzbunare acum dacă vom bate. Pot să spun să sunt asemănător ca profil cu Budescu. Selectionerul decide dacă pot juca in acelaşi timp cu Budescu. Eu pot să joc şi în bandă.

Sunt dezamăgit de situaţia de la club. Pentru că eram într-o formă bună, iar deodată nu am mai jucat. Sper să se schmbe situaţia de la club după aceste meciuri de la naţională”, a declarat Ianis Hagi.

România joacă împotriva Suediei, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București, în runda cu numărul 8 a preliminariilor Euro 2020. Tricolorii sunt obligați să îi învingă pe nordici pentru a spera la calificarea la turneul final de anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI