Ianis Hagi, primul gol marcat în noul sezon din Scoția! Mutarea neașteptată prin care Steven Gerrard l-a salvat

Ianis Hagi, primul gol marcat în noul sezon din Scoția! Mutarea neașteptată prin care Steven Gerrard l-a salvat
Ianis Hagi a marcat primul său gol din acest sezon pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi a fost titularizat în mod surprinzător de Steven Gerrard, în partida cu Hamilton, din deplasare. Iar internaționalul român a reușit să răsplătească încrederea antrenorului său. A reușit să deschidă scorul în minutul 15. A fost primul gol marcat de Ianis în acest sezon. Hagi jr. a fost aspru criticat în ultima perioadă, după mai multe meciuri în care nu a înscris și nici nu a oferit vreo pasă de gol.

Ianis Hagi a fost trimis de Gerrard în banda stângă a atacului lui Glasgow Rangers. Este la primul gol din acest sezon

Ianis Hagi a reușit să finalizeze de la cinci metri de poartă, după ce mingea a ricoșat la el din bară. După golul marcat, românul nu a putut să se bucure foarte mult. Semn că încă este afectat de criticile din ultima perioadă. A fost felicitat de colegi, dar și de antrenorul Steven Gerrard. Cel din urmă a făcut o schimbare importantă pentru a-i face loc lui Ianis în echipă.

Kemar Roofe și Ryan Kent, oamenii cu care se luptă Ianis pentru titularizare, au avut prestații excelente în runda precedentă. Chiar cei doi au marcat în partida din runda precedentă, în fața celor de la Kilmarnock. Primul este atacant, iar celălalt joacă în banda dreaptă. Pentru a-i face loc lui Ianis, Steven Gerrard l-a trimis pe român în banda stângă a atacului lui Rangers. Iar Roofe și Kent și-au păstrat pozițiile obișnuite.

A fost 2-0 scor final pentru Glasgow Rangers, după ce Tavernier a înscris și el în minutul 20 al partidei. După această nouă victorie, Glasgow Rangers rămâne pe primul loc în clasamentul din Scoția, cu 16 puncte din primele șase partide. Celtic, marea rivală a lui Rangers, are nu mai puțin de trei partide restante în startul acestui sezon. Și a acumulat șapte puncte din cele trei partide disputate.