Ianis Hagi, în cel mai neașteptat top 10 din Scoția! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vândut apoi de majoritatea

Ianis Hagi, în cel mai neașteptat top 10 din Scoția! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vândut apoi de majoritatea
Ianis Hagi nu are motive să fie mulțumit de realizările sale din startul acestui sezon

Ianis Hagi are un început foarte modest în acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reușit să marcheze sau să dea vreo pasă decisivă, iar Steven Gerrard a decis să îl treacă pe banca de rezerve. Internaționalul român a prins doar câteva minute în partida pe care Rangers a câștigat-o sâmbătă, în fața celor de la Kilmarnock. Mai mult, Kemar Roofe, cel care i-a luat locul în primul 11, a fost omul care a și reușit să deschidă scorul.

Ianis Hagi, între cei mai selectați jucători pentru etapa a cincea din Fantasy Football Scoția. Dar și printre cei mai vânduți după

O parte din fanii lui Rangers și-au pierdut încrederea în Ianis Hagi, dar românul păstrează încă și foarte mulți susținători în Scoția. Dovada vine și din procentajul uriaș al celor care l-au ales pe Ianis Hagi în echipa lor de Fantasy Football. Aproape un sfert (23%) dintre cei peste o sută de mii de concurenți l-au selectat pe Hagi jr pentru etapa a cincea. Astfel că fostul jucător de la Viitorul a prins top 10 al celor mai selectați jucători în primele etape.

Ianis Hagi este trecut pe postul de mijlocaș, motiv pentru care atrage și foarte multe selecții. Pentru că joacă destul de ofensiv și poate ajunge adesea în poziții de a marca. Deși nu a făcut-o deloc în acest sezon. În plus, într-un meci contra lui Kilmarnock, pe propriul teren, se aștepta ca Rangers să marcheze mult. Ianis este al șaptelea cel mai scump mijlocaș din joc. Iar cei care au avut încredere în el au fost din nou dezamăgiți. De data asta, nu neapărat din vina românului. Steven Gerrard l-a ținut pe banca de rezerve și l-a introdus abia în minutul 87.

Ianis Hagi, între cei mai vânduți jucători din Premier League Fantasy

Decizia lui Steven Gerrard i-a făcut pe managerii virtuali să acționeze. Astfel că Ianis Hagi a fost al doilea cel mai vândut jucător al zilei. Doar colegul său de la Rangers, Alfredo Morelos, l-a depășit pe român. Morelos nu a făcut parte din lot și este aproape de o mutare în Franța, la Lille.