25 ian. 2022 | 10:14

Ianis Hagi pleacă de la Rangers? „Nu are un sezon strălucit!”. Cine l-ar putea înlocui pe român

Sport
Ianis Hagi pleacă de la Rangers? „Nu are un sezon strălucit!”. Cine l-ar putea înlocui pe român
Ianis Hagi s-ar putea despărți de colegii de la Rangers până la finalul sezonului

Ianis Hagi pleacă de la Rangers? Situația internaționalului român la campioana Scoției este, în continuare, subiect de speculații. Mijlocașul de 23 de ani a fost dat ca și plecat la mai multe echipe din Europa, fără să se concretizeze nimic. Mai mult, Gică Hagi, tatăl jucătorului, anunța la începutul anului că Ianis va rămâne la Rangers. Dar, ultimele informații îl dau pe Ianis Hagi, din nou, ca și transferat de la gruparea de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi pleacă de la Rangers?

Ianis Hagi pleacă de la Rangers? Posibila plecare a internaționalului român de la campioana Scoției tinde să devină o telenovelă-fluviu. De luni bune, mijlocașul de 23 de ani e asociat cu un transfer la o altă grupare din Europa. Ele s-au numit, pe rând, va Seviila, ba Lyon, Aston Villa, Galatasary, dar și altele.

Situația lui Ianis Hagi a fost comentată și de Gică Hagi, tatăl jucătorului. „Regele” a declarat la începutul anului că fiul său va rămâne la Rangers și că informația de din sursă sigură

„Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul”, a afirmat Gică Hagi, într-o conferință de presă.

„Nu are un sezon strălucit!”. Cine l-ar putea înlocui pe român

Ianis Hagi a fost nevoit să iasă de pe teren, în partida din Cupa Scoției, cu Stirling, după doar 13 minute de joc. Ianis s-a lovit la genunchi după un contact cu un adversar și a acuzat dureri puternice, motiv pentru care s-a întins pe gazon. El a primit îngrijiri din partea echipei medicale, dar nu a putut continua partida și a fost înlocuit, potrivit Football Scotland.

„Da, are o lovitură importantă. Încă nu s-au decis, se așteaptă să facă un RMN. Sperăm să nu fie… să fie bine. Să fie doar o contuzie puternică. A fost o lovitură puternică, cu fundașul. Se așteaptă decizia medicală, și el așteaptă”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Dincolo de problema medicală, croații de site-ul germanijak.hr au anunțat, din nou, iminenta plecare a lui Ianis Hagi de la Rangers. Campioana Scoției ar fi găsit deja un înlocuitor, în persoana lui Robert Muric, un mijlocaș de 25 de ani de la Rijeka. El a înscris 8 goluri în 20 de meciuri ți ar putea ajunge la Rangers chiar în această iarnă.

„Singurul jucător capabil să joace în banda dreaptă este Ianis Hagi, care va pleca cel mai probabil până la sfârșitul sezonului. Fiul legendarului Gică Hagi nu are un sezon strălucit, dar calitatea sa este incontestabilă”, a afirmat publicația citată.

„Cred că va fi numărul 1 la națională”

Pe de altă parte, Gigi Becali, patronul FCSB e de părere că Ianis Hagi nu își va putea întrece niciodată tatăl, ca jucător. În schimb, Octavian Popescu (19 ani), „perla” din echipa latifundiarului, e văzut ca fiind fotbalistul ce-i va putea „sufla” Regelui titlul de cel mai bun jucător român din istorie. Și asta, după golul de colecție înscris în partida cu CFR Cluj, de duminică, scor final 3-3.

„A mai dat, dar ca ăla de aseara, nu prea. Ăla, dar nu chiar, seamănă cu 80% cu golul lui Hagi cu Columbia. Încă e Hagi cel mai bun, dar de ce să nu se bucure că îl poate depăși altul? Are o vârstă. Ianis nu poate să îl depășească, eu cred că va fi numărul  1 la echipa națională, dar nu poate să îl depășească. Gică la vârsta lui dădea goluri multe”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Ianis Hagi are doar 4 goluri și 4 pase decisive în acest sezon. El ar putea rata, din cauza accidentării de duminică, marele derby „Old Firm” contra rivalilor de la Celtic, programat pe 2 februarie. Rangers este lidera campionatului, dar are doar 4 puncte în fața celeilalte mari echipe din Glasgow.

Sursa foto: Facebook/Rangers FC

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro