Ianis Hagi, motiv de scandal în Scoția: „Ce pune băiatul ăsta pe tarabă pentru 4 milioane de euro?”

de: Andrei Simion
19 08. 2020

Ianis Hagi are un început de sezon foarte dezamăgitor în Scoția, iar criticile încep să vină din toate direcțiile. Românul a fost criticat de mulți dintre fanii lui Rangers după 0-0 cu Livingston. Iar rivalii de la Celtic nu ratează nici ei ocazia de a trimite săgeți otrăvite. Un fost jucător al „verzilor”, Kris Komons, a comentat situația lui Ianis, care nu este încă un jucător decisiv pentru Rangers.

„Este o întrebare care se cere pusă. Ce pune băiatul ăsta pe tarabă pentru cele 4 milioane de euro plătite pe el? Ianis a fost schimbat în prima etapă, cu Aberdeen, când aproape că nu a contribuit cu nimic. Apoi, acest meci cu Livingston. Scos din nou după o oră.

Are zero pase de gol, zero goluri în acest sezon. Şi a fost o figură periferică în toate meciurile din campionat. S-au plătit 4 milioane pe el, iar în meciuri de genul celui cu Livingston el ar trebui să desfacă jocul. Dar nu justifică suma inversită în el. Gerrard are tot dreptul să îi ceară mai mult”a declarat Kris Kommons, conform The Scotish Sun.

Fanii lui Rangers îi iau apărarea lui Ianis: „Eşti un ignorant dacă spui că nu a făcut nimic”

Fanii lui Rangers nu au digerat prea bine criticile venite de la un rival. Şi au sărit imediat în apărarea lui Ianis. Pe un site al suporterilor lui Rangers, Kommons este sfătuit să fie mai degrabă atent la problemele lui Celtic. În plus, i se aminteşte că Ianis Hagi a contribuit la câteva reuşite ale lui Rangers, chiar dacă nu el a dat pasa decisivă.

„Ca de obicei, lui Kommons îi place să vorbească despre Rangers. Momentan, Ianis este o ţintă pentru fundaşii adverşi. Şi nu a găsit încă modalitatea de a combate acest lucru. Dar Kommons nu ţine cont de faptul că Ianis a contribuit la goluri. Fenta lui din meciul cu Aberdeen a pornit o fază de atac care a dus la singurul gol al partidei.

Apoi, în meciul cu St. Johnstone, el a dat pasa pentru cel care avea să paseze decisiv. Cu St. Mirren i-a dat două pase foarte bune lui Morelos, dar columbianul nu a putut marca. Eşti un ignorant să spui că nu a făcut nimic. A arătat de ce este capabil, dar momentan nu este în cea mai bună formă”, au scris fanii pentru Rangers Vital Football.