Ianis Hagi, ‘lovit’ din nou de Steven Gerrard. Decizia tristă a antrenorului lui Rangers

Ianis Hagi, ‘lovit’ din nou de Steven Gerrard. Decizia tristă a antrenorului lui Rangers
Ianis Hagi, ‘lovit’ din nou de Steven Gerrard

Decizia tristă a antrenorului lui Glasgow Rangers în privința lui Ianis Hagi. Se pare că mijlocașul român în vârstă de 22 de ani nu are pic de noroc în ultima perioadă. Rezultatele sale slabe și-au spus cuvântul. Ce a hotărât Steven Gerrard în privința starului echipei scoțiene. Fanii sunt revoltați. 

Ianis Hagi, ‘lovit’ din nou de Steven Gerrard

Prințul Ianis întâmpină noi dificultăți. Internaționalul român are două luni de zile de când nu a mai marcat niciun gol pentru cei de la Glasgow Rangers, iar Steven Gerrard îl ține pe banca de rezerve. â

Deși presa străină și fanii sportivului în vârstă de 22 de ani au tot cerut ca fiul lui Gică Hagi să evolueze în primii 11 pe teren, antrenorul formațiunii scoțiene a avut alte planuri pentru Hagi.

Din păcate, Ianis Hagi a primit o nouă lovitură astăzi, întrucât Steven Gerrard nu i-a permis fotbalistului român să intre în prima repriză a derby-ului dintre Rangers și Celtic, considerat meciul sezonului. Locul lui Ianis Hagi în primii 11 de astăzi este ocupat de către Joe Aribo. Cu toate astea, fanii mijlocașului român speră ca Gerrard să-i dea undă verde prințului Ianis pentru a evolua în a doua repriză a meciului.

Pleacă sau nu Ianis Hagi de la Rangers?

În presa sportivă au apărut informații potrivit cărora Ianis Hagi ar fi fost ofertat de către două dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume: Sevilla și Lazio. Deși andaluzii au pus ochii pe el de la începutul sezonului, patronii de la Sevilla încă nu au propus o sumă exactă pentru un posibil transfer al internaționalului român.

Pe de altă parte, italienii de la Lazio Roma au făcut o ofertă de 13 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Reamintim că șefii scoțieni de la Rangers au scos din buzunar 3.4 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe fiul lui Gică Hagi de la Genk, anul trecut.

„Având în vedere că Rangers nu este dispusă să cheltuiască o sumă imensă de bani în această vară, Hagi pare a fi jucătorul pe care îl poate vinde cel mai ușor, fără ca plecarea lui să aibă un impact asupra echipei.

În mod clar, într-o lume ideală Steven Gerrard ar trebui să păstreze un jucător atât de talentat, însă el a început ca titular doar de 20 de ori în acest sezon. Pentru a face rost de bani, este greu de crezut că Hagi ar fi o pierdere la fel de mare precum Ryan Kent sau Alfredo Morelos”, scriu jurnaliștii de la Give Me Sport.

Urmăriți Playtech.ro și pe