Ianis Hagi, desființat de un patron din Liga 1. Ce a putut spune despre fiul „Regelui”

Ianis Hagi, desființat de un patron din Liga 1. Ce a putut spune despre fiul „Regelui”
Ianis Hagi, desființat de un patron din Liga 1. Ce a putut spune despre fiul „Regelui”

Ianis Hagi, desființat de un patron din Liga 1. Internaționalul român de la Rangers este, și în acest sezon, unul dintre jucătorii remarcați ai echipei. Deși are evoluții uneori inconstante, mijlocașul de 23 de ani rămâne unul dintre fotbaliștii speciali din lotul tehnicianului Steven Gerard. Aceste lucruri n-au contat, însă pentru patronul uneia dintre echipele din Liga 1, care „a măturat pe jos” cu fiul „Regelui”.

Ianis Hagi, desființat de un patron din Liga 1

Ianis Hagi, desființat de un patron din Liga 1. Internaționalul român de la Rangers a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei Scoției în sezonul trecut. Ianis a fost și cel mai bun pasator din campionat, dar a fost desemnat și cel mai bun tânăr fotbaliat din lotul condus de Steven Gerrard. Acestea lucruri au generat un interes crescut din partea unor forțe europene ce s-au arătat dornice să-l transfere: Sevilla, Roma, Lazio, Borussia Dortmund.

În noua ediția a ligii scoțiene, Ianis Hagi a alternat evoluțiile, el fiind, totuși, mai mult lăudat, inclusiv de Steven Gerrard.

Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, declara Steven Gerrard despre fiul „Regelui” după partida de acum două etape contra celor de la St. Mirren.

Ce a putut spune despre fiul „Regelui”

Dar Ianis Hagi nu e văzut cu ochi buni de patronul uneia dintre echipele din Liga 1. Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani l-a criticat dur pe fotbalist.

Copilul ăsta al lui Hagi se transferă toată ziua la echipele mari. Dar nu-l ia nici naiba, în opinia mea. Unde să plece, mă? El trebuie să fie cel mai bun acolo unde e acum și văd că e rezervă din când în când. N-avem fotbaliști expresivi. N-avem un Hagi (n.r. – Gică Hagi), un Popescu.

Asta cred că pleacă și de la faptul că trag pisica de coadă până la 18 de ani. Învață tot ce trebuie să învețe de la putorile bătrâne din fotbalul românesc, trageri de timp, exagerări”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live.

Iftime nu i-a iertat nici pe alți colegi de generație ai lui Ianis Hagi ce joacă la echipe din străinătate, printre care Dennis Man și Valentin Mihăilă. El l-a luat în vizor și pe Olimpiu Moruțan, jucătorul de pe urma căruia Botoșaniul încă așteaptă de la FCSB partea sa de bani din transferul acestuia la Galatasaray.

Am transferat doi la Parma, iar acum nu-i mai vedem. Erau niște oameni de la Hagi, nu mai vezi, nu mai auzi nimic de ei. Îl promovăm pe Moruțan de parcă ar fi steaua lumii. Lumea îi promovează enorm de mult!, a mai spus Iftime, conform sursei citate.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI