Ianis Hagi l-a ignorat pe Rădoi și îl laudă pe Adrian Mutu. Ce a spus despre „Briliant”

Ianis Hagi l-a ignorat pe Rădoi și îl laudă pe Adrian Mutu. Ce a spus despre „Briliant”
Ianis Hagi va încerca să ajute selecționata U21 să se califice la Campionatul European

Ianis Hagi a fost „retrogradat” de Mirel Rădoi la echipa națională de tineret, dar asigură că nu este deloc afectat. Într-un interviu acordat pentru FRF TV, fotbalistul lui Glasgow Rangers a asigurat că rămâne foarte motivat. Vrea să îi ajute pe „tricolorii mici” să învingă Danemarca și să obțină astfel calificarea la Euro 2020. Ianis a preferat să nu vorbească deloc despre Mirel Rădoi, dar l-a lăudat pe selecționerul de la tineret, Adrian Mutu. Și-a adus aminte de execuțiile spectaculoase pe care „Briliantul” le reușea pentru Fiorentina și echipa națională.

Ianis Hagi îi asigură pe fanii naționalei că a rămas foarte motivat, chiar dacă Mirel Rădoi „l-a retrogradat” la U21

„Prima mea amintire cu Mutu este perioada când juca la echipa națională și Fiorentina. Îmi aduc aminte meciurile Fiorentinei din Europa League. Și lovitura liberă marcată de la vreo 30 de metri. Cam astea sunt primele mele amintiri cu Mutu. Probabil el are amintiri cu mine când eram mai mic, pe care nu mi le aduc eu aminte”, a declarat Ianis Hagi.

https://youtu.be/wxLXc-0q0q0

Ianis Hagi a vorbit și despre cele mai frumoase amintiri pe care le are din perioada în care juca pentru selecționata U21. Cum era de așteptat, pune în cap de listă partidele de la Euro 2019, turneul final în care „tricolorii” ajungeau până în semifinale.

„Am multe amintiri frumoase la U21. Multe meciuri, cantonamente, momente frumoase. Am avut foarte multe meciuri bune la U21, nu cred că ar fi bine să aleg doar unul. Dacă ar fi nevoie, aș alege unul de la Campionatul European”, a declarat Ianis Hagi, cel mai experimentat om din actualul lot al lui Adrian Mutu.

Pentru a juca la Euro 2021, competiția rezervată echipelor de U21, România trebuie să bată Danemarca. Partida va avea loc marți, 17 noiembrie, ora 20:30, la Ploiești. Nordicii sunt deja calificați la turneul final din vara viitoare, dar Ianis este convins că nu se vor menaja în România.

„Nu cred că este un avantaj că ei sunt deja calificați. Vin să pregătească turneul final, ei vor să câștige. Nu va fi un meci ușor. Motivația de a merge la Euro este un plus pentru noi. Am pierdut în deplasare, acum ar fi rândul nostru să câștigăm. Mă interesează să jucăm bine colectiv, să dea maximum toți care intră pe teren. Să ne calificăm la Euro, puțin contează cine marchează”, a mai spus Ianis Hagi pentru FRF TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI