10 aug. 2022 | 16:44

Ianis Hagi, în culmea fericirii. Ce l-a încântat pe jucătorul lui Rangers

Sport
Ianis Hagi, în culmea fericirii. Ce l-a încântat pe jucătorul lui Rangers
Ianis Hagi absentează din echipa lui Rangers încă din luna ianuarie, când a suferit o gravă accidentare la genunchi

Ianis Hagi, în culmea fericirii. Internaționalul român de la Rangers încă „trage” în urma accidentării grave suferită în luna ianuarie la genunchi. Mijlocașul de 23 de ani se află tot în procesul de recuperare fizică, revenirea sa pe teren fiind încă o mare necunoscută. Cu toate acestea, Ianis Hagi a avut motive de mare bucurie din partea colegilor săi de echipă, chiar dacă nu poate fi alături de ei și pe gazon.

Ianis Hagi, în culmea fericirii

Ianis Hagi, în culmea fericirii. Mijlocașul român de la Rangers se află încă în plină refacere după accidentarea gravă suferită la genunchi în luna ianuarie. El mai are nevoie de timp ca să revină și la o formă care să-i permită evoluția normală într-un meci.

„Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa.

Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte lung. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!”, a declarat Ianis Hagi, conform as.ro.

Ce l-a încântat pe jucătorul lui Rangers

Ianis Hagi a avut motive de mare bucurie, în schimb, dinspre colegii săi de la Rangers Trupa de pe Ibrox Park a reușit să se califice dramatic în play-off-ul Champions League. După 0-2 în tur, scoțienii s-au impus cu 3-0 în returul contra belgienilor de la Royale Union SG. Puține lucruri anunțau izbânda în prima repriză, dar în ultimul minut al acesteia Tavernier a încris din penalty.

Colegii lui Ianis Hagi au mai punctat de două ori, în a doua parte, prin Colak(min. 58) și Tillman (min. 79), dând startul petrecerii în tribune. La rândul său, Ianis a postat o fotografie sugestivă pe contul de Instagram, prin care și-a manifestat bucuria și iubirea față de Rangers.

În play-out, Rangers va avea o misiune dificilă, în fața olandezilor de la PSV Eindhoven. Aceștia i-au eliminat, după o „dublă” echilibrată, pe francezii de la AS Monaco. Partidele tur-retur se vor disputa pe 16/17 august și 23/24 august. Ianis va rata aceste meciuri, după cum e probabil să rateze și eventualele partide din grupele Champions League, ce vor avea loc în perioada 6/7 septembrie – 1/2 noiembrie.

Ianis Hagi (23 de ani) va reveni pe teren abia spre finalul acestui an sau începutul lui 2023, conform antrenorului de la Rangers, Giovanni van Bronckhorst.

„Este o accidentare complicată, nu mă aștept să revină înainte de pauza pentru Cupa Mondială”, a transmis Van Bronckhorst săptămânile trecute, citat de The Scottish Sun.

Asta ar însemna că Ianis Hagi nu va juca din nou mai devreme de luna noiembrie, Cupa Mondială din Qatar fiind programată să se desfășoare în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie.

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro