Ianis Hagi i-a creat probleme antrenorului lui Rangers. „Credeam că e o misiune ușoară”

Ianis Hagi i-a creat probleme antrenorului lui Rangers. „Credeam că e o misiune ușoară”
Ianis Hagi i-a creat probleme antrenorului lui Rangers care nu l-a introdus titular în partida pierdută în Cupa Ligii

Ianis Hagi i-a creat probleme antrenorului lui Rangers. Internaționalul român și colegii săi și-au luat „la revedere” de la Steven Gerrard. Fosta legendă a lui Liverpool a ales să preia banca tehnică a unei echipe din Premier League, Aston Villa. Ianis Hagi a fost doar rezervă în prima partidă fără Gerrard pe bancă. A fost introdus abia în minutul 69, dar Rangers a pierdut partida din Cupa Ligii Scoțiene, cu 1-3, în fața celor de la Hibernian.

Ianis Hagi i-a creat probleme antrenorului lui Rangers

Ianis Hagi i-a creat probleme antrenorului lui Rangers. Despărțirea lui Steven Gerrard de trupa de pe Ibrox Park i-a luat prin surprindere pe mulți, Inclusiv pe oficialii clubului care au fost nevoiți să-i caute un înlocuitor potrivit pretențiilor campioanei Scoției.

În cele din urmă, alesul a fost olandezul Giovanni van Bronkchorst, fost jucător la Rangers, dar și la Arsenal și Barcelona.

Mă simt atât de norocos să lucrez cu o echipă care este într-o poziție foarte bună pe toate fronturile și are experiența de a fi învingătoare”, a declarat Giovanni van Bronckhorst, la anunțul instalării ca principal la Rangers, conform thescottishsun.co.uk.

Dar apariția sa pe banca tehnică va avea loc abia joi, la partida din Europa League, contra celor de la Sparta Praga. Între timp, de pregătirea lui Ianis Hagi și a colegilor săi s-a ocupat un „careu” de tehnicieni din club, în frunte cu David McCallum, tehnicianul formației de tineret a clubului.

„Credeam că e o misiune ușoară”

Ianis Hagi nu a fost folosit titular de interimarul McCallum în partida pierdută de Rangers, 1-3, în fața celor de la Hibernian. Partida s-a desfășurat în cadrul Cupei Ligii. Faptul că a mers „pe mâna” altor jucători, și nu a lui Ianis Hagi, a fost aspru criticat de presa scoțiană.

Personal, credeam că e o misiune ușoară. Te uiți la o echipă care marcase zece goluri în ultimele două meciuri și alegi aceeași 11 jucători, nu? Ei bine, conform staff-ului interimar lucrurile nu stau așa. L-au titularizat pe Morelos în locul unui atacant care marcase două hattrick-uri.

De asemenea, l-a trimis pe Ianis Hagi pe bancă, o decizie surprinzătoare după evoluțiile bune din ultima perioadă și una care a împiedicat echipa să spargă defensiva aglomerată a lui Hibs”, a scris editorialistul publicației Vital Football.

Din meciul următor, cel de joi, din grupele Europa League, echipa va fi pregătită însă de olandezul Giovanni van Bronkchorst. Acesta se va putea baza, se pare, pe Ianis Hagi, întreg sezonul. Deși era vehiculat printre numele care l-ar putea urma pe Steven Gerrard la Aston Villa, mijlocașul român va rămâne „pe loc”.

Cel puțin așa l-au asigurat oficialii lui Rangers pe van Bronkchorst. Aceștia consideră că lotul actual poate repeta performanțele realizate în mandatul lui Steven Gerrard, cu condiția de a nu pierde vreun fotbalist din lot.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI