Ianis Hagi a dat lovitura în seara asta. Soarta îi surâde, din nou: ”A redus la tăcere toți haterii!”

Ianis Hagi a dat lovitura în seara asta. Soarta îi surâde, din nou: ”A redus la tăcere toți haterii!”
Ianis Hagi a dat lovitura în seara asta. Soarta îi surâde, din nou ”A redus la tăcere toți haterii!”

Soarele se pare că nu vrea să plece din calea lui Ianis Hagi. Celebrul sportiv a dat din nou lovitura. Românul a fost din nou în centrul atenției. Cum a reuști să fure tânărul toate privirile?

Ianis Hagi a dat din nou lovitura. Sportivul a furat toate privirile

Mijlocașul în vârstă de doar 22 de ania primit o nouă șansă din partea tehnicianului de care se pare că a profitat la maximum. Glasgow Rangers a abordat meciul de sâmbătă din etapa a 18-a a campionatului. În cadrul confruntării cu Motherwell problemele au fost destul de grave pentru oponenți, astfel echipa în care joacă Ianis a jucat cu mare grijă, lăsându-i pe rivali să se bucure până la pauză de acest avantaj.

Imediat după, Rangers a preluat conducerea cu scor 2-1 din pasa lui Ianis Hagi, scor final 3-1 pentru români. După o perioadă în care suporterii nu înțelegeau starea de pe teren al fiului regelui fotbalului, acum l-au regăsit pe acel fotbalist pe care-l urmăresc cu sufletul la gură. Chiar zilele trecute un fost internațional a subliniat neputința acestuia din străinătate.

„A fost crescut în eprubeta subiectivă a propriului părinte.”

„Nevoia de sapă și nu de mapă, în fotbalul real. Ianis, un copil talentat. Născut, format, pt a fi “decar”. Pentru a fi cu mapa pe teren, și nu cu sapa!- zicea tatăl Gică. A fost crescut, în ciuda unor calități certe, în eprubeta subiectivă a propriului părinte. Este drama multor tineri români. Părinții vor să se regăsească în eventualul talent al copilului. În cazul lui Ianis, Gică l-a văzut un decar născut. E doar în filmul lui, al tatălui. L-a format și crescut în acest spirit. Gică Hagi, a eșuat, și va mai eșua. Din păcate, asta-i realitatea, în ciuda părerilor false ale marilor purtători de opinie din presa română. A pudibonzilor. Ianis, poate juca doar la Viitorul. Ianis are nevoie de un club al tatălui, un club doar pt el. Nimic mai mult. Atunci, ne va încânta! Decar va fi doar în mintea tatălui. PS. Scuze Gică, asta-i realitatea. Trezește-te!”
Marcel Pușcaș

„Nu am votat, pentru că pur și simplu nu știu pe cine. Astăzi nu mai este ca pe vremuri, atunci când eu și Hagi ne-am bătut pentru locul I timp de 11 ani. Degeaba avem juători cu calități, dacă nu au performanțe la nivel de club. Chiar mi-a fost imposibil să îș aleg pe cel mai bun, așa că am preferat să trag linie. La antrenorul anului este mai simplu. Avem Petrescu, Lucescu, Olăroiu, nu neapărat în ordinea aceasta. Au avut un parcurs foarte bun, confirmat prin performanțele de anul acesta”
Gică Hagi (Sursa: playsport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI