Ianis Hagi, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu cariera lui în fotbal

Ianis Hagi, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu cariera lui în fotbal

În pauza forțată de criza epidemiologică, sportivii își fac tot felul de planuri pentru viitorul lor. Și Ianis Hagi se gândește la ceea ce va face după ce competițiile vor fi reluate. Fotbalistul de la Glasgow Rangers a luat o decizie de ultimă oră în privința carierei lui.

Ianis Hagi, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu cariera lui în fotbal

Deși presa italiană a tot speculat în ultima vreme că Ianis Hagi ar putea ajunge la Lazio, fotbalistul român spune că „de-abia aștept să mă întorc la antrenament la Rangers, să-i văd pe băieți din nou”.

Aflat în aceste zile la București, Hagi jr. a transmis și un mesaj care a apărut pe rețelele sociale ale clubului scoțian, în care își exprimă gândurile pentru medicii care luptă cu COVID-19, dar și ceea ce-și dorește în privința carierei sportive.

„Vreau să transmit dragostea și sprijinul familiei Rangers către lumea întreagă. În special doctorilor, asistentelor și tuturor celor care lucrează în sănătate. Cei ce au curajul de a merge în fiecare zi la muncă pentru a salva vieți”, a spus Ianis Hagi, referindu-se și la echipă: „De-abia aștept să mă întorc la antrenamente, să-i văd pe băieți din nou și să mă pregătesc împreună cu ei”.


Lui Ianis Hagi îi expiră împrumutul pe 30 iunie. Încă nu s-a luat o decizie clară în privința sa

Împrumutul lui Ianis Hagi de la Genk expiră pe 30 iunie, dar Rangers îl va putea păstra pe internaționalul român și dincolo de această dată, până când sezonul se va încheia efectiv. Rangers poate activa însă și opțiunea de transfer definitiv înainte de 30 iunie, caz în care ar urma să achite 5 milioane de euro către formația belgiană Genk.

„Suntem toți într-o situație dificilă și singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să stăm în casă, să fim sănătoși, să rămânem în siguranță. Respectând regulile, totul va fi bine”, a spus mijlocașul lui Rangers.

Ianis Hagi a venit în iarnă la Glasgow Rangers sub formă de împrumut de la Genk. În cele 11 meciuri disputate în tricoul lui Rangers în toate competițiile, Ianis Hagi a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI