19 feb. 2021 | 11:22

Ianis Hagi, acuzat în Scoția. Ce au transmis jurnaliștii chiar acum

Sport
Ianis Hagi, acuzat în Scoția. Ce au transmis jurnaliștii chiar acum
Ianis Hagi joc slab în meciul de infarct în Europa League

Glasgow Rangers a repurtat o victorie importantă în Europa League în fața celor de la Antwerp. Cu toate astea jocul tânărului Ianis Hagi a fost criticat, deși a ajutat la marcarea a două goluri. Atacantul român a fost rezervă, dar Gerrard l-a introdus în minutul 74 al celei de-a doua reprize. Cu tot aportul la marcarea celor două goluri, jocul tânărului a dezamăgit, conform presei scoțiene.

Ianis Hagi joc slab în meciul de infarct în Europa League

Ultimul meci al celor de la Glasgow Rangers în Europa League l-a găsit pe tânărul Ianis Hagi pe banca de rezerve. Prima repriză, ca de altfel și a doua, a fost una de infarct pentru Gerrard dar și pentru fanii scoțienilor. Rangers s-au clasat confortabil în clasament după această victorie împotriva celor de la Royal Antwerp, într-un thriller cu șapte goluri, după cum titrează publicația TheScottishSun.

Meciul cu cei de la Antwerp s-a jucat dur, iar scorul final, în favoarea scoțienilor, 4-3, i-a adus cât de cât mulțumire antrenorului Steven Gerrard. Presa scoțiană pe de-o parte laudă victoria echipei, dar pe de altă parte critică jocul atacantului român.

Introdus în joc în minutul 74, Ianis Hagi are o mare ratare, trăgând pe lângă poarta celor de la Antwerp. Ar fi putut duce scorul la o diferență și mai confortabilă, dar nu a fost așa. După ratarea jucătorului român, aceeași publicație scoțiană care a analizat fiecare minut al meciului, titra în materialul său: ”Ar fi trebuit să înscrie la prima atingere. A trimis însă pe lângă poartă. Părea atât de ușor de marcat.” La finalul meciului TheScottishSun i-a acordat o notă mică atacantului român, nota trei fiind una, în opinia acestora, bine-meritată.

Un thriller incredibil cu șapte goluri la Anwerp

Meciul dintre Glasgow Rangers și Antwerp a fost o confruntare din Europa League pentru vârste, cu trei penalty-uri, un cartonaș roșu și multe șanse de goluri. Înaintea meciului din Belgia, antrenorul Steven Gerrard declara că este încrezător în lotul său și că va aborda meciul cu multă atenție.

„Este un meci pe care îl așteptăm cu adevărat . Băieții sunt încântați și vrem să ne întoarcem în Belgia cu victorie. Vrem să facem o impresie bună despre noi înșine.

În același timp și pe suporteri mândri pentru că i-am dezamăgit în ultima perioadă. Vrem să îi facem să se gândească din nou la fotbal și, sperăm, că îi putem recompensa cu un rezultat pozitiv.”, declara Gerrard  la conferința de presă, înaintea meciului din Europa League.

Rangers s-au impus într-un meci cu șapte goluri împotriva celor de la Anwerp. Au câștigat cu o victorie cu 4-3 într-un clasic din Europa League, titrrează presa din Scoția. A fost un meci care a văzut ambele părți jucând cu precauție, cu trei penalty-uri, un cartonaș roșu și o schimbare târzie, în timp ce vizitatorii, Rangers, sunt cu un picior în runda următoare.

O greșeală a portarului l-a prins pe Joe Aribo deschizând scorul, doar pentru ca Anwerp să-l întoarcă înainte de pauză. Borna Barisic a egalat  la începutul reprizei a doua doar pentru ca gazdele să preia conducerea.

Înlocuitorul Ryan Kent a reușit un final magnific pentru a-și readuce echipa în avantaj, iar o a doua penalizare a lui Barisic a asigurat un rezultat vital, chiar dacă nebun. În ciuda problemelor din afara terenului, managerul a fost încântat de abordarea jucătorilor săi, mai scrie presa.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro