Ianis Hagi i-a uimit pe jurnaliştii din Scoţia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atenție, nu e Gică Hagi

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnaliştii din Scoţia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atenție, nu e Gică Hagi
Ianis Hagi a avut evoluţii foarte bune în ultima perioadă în Scoţia

Ianis Hagi este într-o formă excelentă în Scoţia, unde a reuşit să se impună ca titular la Glasgow Rangers. Asta în ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnaliştii britanici urmăresc cu mare interes fiecare pas pe care îl face Ianis Hagi în perioada în care este în România. Fotbalistul lui Rangers a fost convocat pentru acţiunea echipei naţionale, dar are şanse destul de mici să fie titular în această seară, contra Islandei.

Scoţienii, impresionaţi de cuvintele frumoase pe care Ianis Hagi le-a avut la adresa mamei sale

Jurnaliştii de la scotsman.com au fost uimiţi de răspunsurile pe care Ianis Hagi le-a dat într-un interviu acordat pentru rfhsport.ro. Scoţienii au fost impresionaţi de maturitatea de care dă dovadă Hagi jr. şi cuceriţi de cuvintele acestuia pentru mama sa. „Ianis Hagi ar putea fi imediat asociat cu legendarul său tată, Gheorghe. Dar playmaker-ul lui Rangers a precizat că este mai degrabă ‘băiatul mamei’ în inima sa.

„Dacă aş avea o zi întreagă la dispoziţie să vorbesc despre mama, cred că nu mi-ar ajunge. Mama este persoana care ţine familia împreună, are grijă de toţi trei. S-a implicat foarte mult în educatia mea şi a Kirei, ne-a învăţat cum să ne comportăm. A avut grijă să acordăm importanţă şcolii. L-a suplinit de multe ori pe tata, care de cele mai multe ori era ocupat cu antrenamentele. Ne-a format ca oameni şi ne-a tinut cu picioarele pe pamant. Mama este universul meu, îi datorez enorm şi îi mulţumesc pentru tot ce a facut şi face pentru mine, Kira şi pentru tata”, a spus Ianis Hagi pentru rhfsport.ro.

Scoţienii au remarcat şi cuvintele lui Ianis Hagi despre Simona Halep, care este un model pentru el: Simona Halep este gura de oxigen a sportului românesc pe plan mondial. Să fii numarul 1 mondial este ceva incredibil şi ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru toti românii”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI