01 iul. 2021 | 17:08

Ianis Hagi, prima reacție după ce a reînceput antrenamentele cu Rangers. Ce se întâmplă cu românul

Sport
Ianis Hagi, prima reacție după ce a reînceput antrenamentele cu Rangers. Ce se întâmplă cu românul
Ianis Hagi, prima reacție după ce a reînceput antrenamentele cu Rangers. Ce se întâmplă cu românul

Ianis Hagi a revenit în Scoția pentru reunirea Rangers. Fotbalistul român a făcut primele declarații despre următorul sezon.

Ianis Hagi, prima reacție după ce a reînceput antrenamentele cu Rangers

Ianis Hagi a oferit un interviu pentru revista oficială a clubului și a vorbit despre ce își dorește să realizeze în sezonul următor.

După ce a cucerit titlul de campion în Premiership alături de Rangers, Ianis Hagi a revenit în Scoția. El a declarat că momentan nu realizează cât de important a fost momentul reușitei pentru echipei, însă cel mai probabil o va face în momentul în care își va încheia cariera.

„Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal și voi sta pe o canapea gândindu-mă la cariera mea.

Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15 sau 20 de ani, abia atunci voi simți ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.

E greu să găsesc cuvinte care să descrie acea stare, dar am simțit în primul rând ușurare. Când revăd fazele de la meciul cu St. Mirren, îmi dau seama că nu voi uita asta cât voi trăi”, a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi: „Aștept meciurile din Champions League”

Fotbalistul român a spus că abia așteaptă meciurile din Champions League, unde sunt adversari foarte buni și meciurile sunt diferite de cele din campionat.

„Dar cred că deși am marcat 9 goluri, unele decisive, sunt mulțumit de pasele mele de gol. Cele mai multe au venit când scorul era egal, sau când Rangers avea avantaj minim.

Asta mă face fericit, faptul că am fost acolo când echipa a avut nevoie de mine. Abia aștept și meciurile din Champions League, sunt mult diferite de cele din campionat, e o altă provocare, sunt adversari foarte buni”, a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi a avut 23 de apariții ca titular în Premiership, reușind în total 8 goluri și 15 pase decisive. Rangers a devenit campioana Scoției, având 32 de victorii și 6 meciuri în care a obținut egaluri.

În vară, s-a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi, după ce mai multe cluburi au fost interesate de român. Printre ele s-au numărat Lazio, PSV Eindhoven, Istanbul Bașakșehir sau Bochum.

Niciunul dintre cluburile menționate nu a obținut transferul lui Hagi, despre care se vorbea ca fiind o soluție la problemele financiare pe care Rangers le are.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro