Ianis Hagi i-a lăsat cu gura căscată pe scoțienii. ”Încercare obraznică”

Ianis Hagi, desființat după un joc execrabil. Cât de slab este fiul „Regelui”

În ultima etapă din campionatul scoțian de fotbal, Rangers și-a continuat forma excelentă de pre-sezon cu o victorie de 2-0 în fața Coventry City la Ibrox. Golurile lui Joe Aribo și Connor Goldson au asigurat victoria într-un meci muncit.

Ianis Hagi lăudat de fani, după o încercare de a da gol de mijlocul terenului

Meciul a început bine pentru adversarii celor de la Rangers, aceștia reușind să se apere bine în jumătatea lor de teren, dar după o pauză a părut ca o țintă sigură pentru jucătorii lui Gerrard, mai motivați să câștige. În timp ce cele nouă înlocuiri făcute de Coventry vor fi contribuit la asta, Hagi, Kent și Aribo au început să joace în voie și poate singura surpriză a fost că elevii lui Steven Gerrard nu au câștigat cu mai mult. O parte din această dezamăgire a adeversarilor ar putea fi pusă pe seama golului marcat de Alfredo Morelos, care a avut un culoar cât se poate de liber în ceea ce privește finalizarea sa. Rezultatul lasă echipa lui Gerrard neînvinsă de-a lungul pre-sezonului și în stare excelentă pentru a intra în meciul lor de deschidere a sezonului cu Aberdeen.

”Hagi. un adevărat briliant”

Tânărul Hagi a fost din nou lăudat de presa scoțiană dar și de fani, mai ales după una din cele mai spectaculoase faze ale meciului, când tânărul atacant a încercat din propria jumătate de teren să introducă mingea în poarta celor de la Coventry, după ce portarul ieșise mult în afara careuli de 16 metri.

Ianis Hagi i-a lăsat cu gura căscată pe scoțienii. ”Încercare obraznică”
Ianis Hagi i-a lăsat cu gura căscată pe scoțienii. ”Încercare obraznică”

”Ianis Hagi se joacă în fața apărării adverse. Este fluid și a avut mult spațiu de mișcare între Barker, Hagi și Kent, dar românul este omul din mijloc, acum, când Morelos este în afara terenului. Atacantul strălucit ridică mingea în jumătatea sa, și la o atingere rapidă lansează cu un șut mingea spre poarta adversă. Este îndrăzneț și aproape că reușește. Ce talent este Hagi. un adevărat briliant, este o încântare să vezi un jucător cu un astfel de talent tehnic în jocul scoțian. Rangerii au primit un adevărat cadou cu acest copil.”, scria presa scoțiană la finalul meciului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI