Ianis Hagi a dezvăluit de ce se simte „un pic spaniol”. Mărturie în presa din străinătate

Ianis Hagi a dezvăluit de ce se simte „un pic spaniol”. Mărturie în presa din străinătate
Ianis Hagi a dezvăluit de ce se simte „un pic spaniol”. Mărturie în presa din străinătate

Internaționalul român Ianis Hagi a făcut o mărturisire într-un interviu acordat unei cunoscute publicații spaniole.

Ianis Hagi a dezvăluit de ce simte „un pic spaniol”

Unul dintre tinerii fotbaliști români tot mai des curtați de marile cluburi, Ianis Hagi s-a destăinuit publicației spaniole Marca, într-un interviu în care a punctat ce îl determină să se simtă atât de atașat de Spania. Țara în care tatăl său a jucat la cele două mari rivale Real Madrid și Barcelona, și unde și-ar dori și el să ajungă. Cum a ajuns tânărul Ianis să îndrăgească atât de mult Spania? Povestește chiar internaționalul român, pentru care Spania pare un vis realizabil.

„Mă simt un pic spaniol, deoarece mergem de 15 ani în vacanță la Mallorca, unde tatăl meu a cumpărat o casă pe când juca la Barcelona”, a spus Ianis Hagi.

Fotbalistul care va împlini 22 de ani pe 22 octombrie este încă sub contract cu Genk, formație care l-a împrumutat la Glasgow Rangers. Aici i-a cucerit pe fani și l-a impresionat pe managerul Steven Gerrard. 5 milioane de euro trebuie să plătească Rangers pentru transferul definitiv al românului pe Ibrox Park.

Ianis Hagi nu se poate decide. Barcelona sau Real Madrid? „Ar fi nedrept să aleg una”

Ianis Hagi poate ajunge într-o bună zi în puternicul campionat spaniol, acolo unde a jucat și tatăl său, chiar la granzii din La Liga. Fiul Regelui a vorbit în interviu despre această posibilitate, despre dorința de a juca într-o bună zi în Spania, însă a mărturirit că e greu să aleagă între Real și Barca, pentru că amândouă sunt cluburi mari.

„Iubesc stilul de joc din La Liga și mă văd jucând acolo într-o zi. Barcelona sau Real Madrid? Amândouă sunt cluburi mari și ar fi nedrept să aleg una”, a declarat internaționalul român.

Încă în iolare, Ianis Hagi a evitat totuși să vorbească despre viitorul său.

„Sunt concentrat să fiu pregătit în cazul în care liga scoțiană se reia. Nimic altceva. Viitorul meu e gestionat de impresarii mei”, a mai spus fotbalistul român.

Ianis Hagi, 21 de ani, a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive în cele 11 meciuri jucate pentru Glasgow Rangers în acest an.