Ianis Hagi a dat lovitura cea mare! Ce cluburi au mărit oferta pentru a-l lua de la Rangers

Ianis Hagi a dat lovitura cea mare! Ce cluburi au mărit oferta pentru a-l lua de la Rangers
Cluburile care vor să-l ia pe Ianis Hagi de la Rangers plusează

Ianis Hagi vine cu o lovitură incredibilă! Cunoscutul fiul al regelui fotbalului românesc are acum oferte chiar mai mari decât se așteptau fanii acestuia. Cu cât au plusat cuburile pentru a-l lua de la Rangers, clubul unde activează la moment?

Ianis Hagi are parte de oferte de nerefuzat! Cluburile plusează pentru a-l lua de la Rangers

Ianis Hagi e de departe unul din cei mai iubiți și doriți fotbaliști de la noi. Acesta a câștigat titlul la primul său sezon în Scoția și a avut evoluții extrem de apreciate de suporteri din toată lumea, darmai ales de specialiști. Cu toate astea, este pe picior de plecare de la Rangers, arată Digisport.ro.

Clubul pregătit de Steven Gerrard i-a găsit deja înlocuitor internaționalului român, conform anunțului din partea Fashion Sakala de la gruparea belgiană KV Oostende. Lazio și Sevilla sunt două dintre grupările care îl urmăresc pe Ianis de mai multă vreme și care au mărit recent oferta din dreptul fotbalistului în vârstă de doar 22 de ani, scriu scoțienii de la Rangers News.

Sursa citată mai arată și că Rangers nu e dispusă să renunțe la Ianis Hagi nici pentru 10 milioane de euro, cât a fost propunerea inițială. Scoțienii mai scriu că Lazio și Sevilla sunt gata acum să plătească 13 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile ui Hagi Jr.

Subliniem că fiul regelui a reușit 7 goluri și 13 pase decisive în cele 43 de meciuri jucate în tricoul echipei unde activează încă din vara trecută, când gruparea i-a plătit lui Genk 3, 5 milioane de dolari. Ianis Hagi a cotat la 6 milioane de dolari, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Fiul lui Gică Hagi, ca și plecat de la Rangers

”Chiar dacă a declarat mereu că se simte foarte bine la Rangers, cred că lui Ianis îi va fi greu să ignore o ofertă de la asemenea cluburi din Europa. Va fi o decizie complicată și pentru jucător și pentru Steven Gerrard după ce se încheie acest sezon. Dar nu m-ar surprinde deloc dacă el va ajunge la una din aceste grupări europene”, Kevin Philips pentru Football Insider.

„Talentul lui Ianis Hagi nu a rămas neobservat”, titrează italienii. „Talentul este ceva ce iese imediat în evidenţă la un jucător. Poate fi văzut de la prima atingere și acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Ianis Hagi. Un talent uriaş, cu o tehnică rafinată pe spaţii mici şi nu numai”, notează sursa citată despre evoluția sportivului român.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI