Ianis Hagi a dat lovitura cea mare! Ce a reușit să facă în Scoția sigur nu făcea în România

Ianis Hagi a dat lovitura cea mare! Ce a reușit să facă în Scoția sigur nu făcea în România
Ianis Hagi a dat lovitura cea mare!

La numai 22 de ani, Ianis Hagi este considerat unul dintre cei mai mari tineri fotbaliști ai lumii. Ce a reușit să facă în Scoția sigur nu făcea în România. Gheorghe Hagi are toate motivele să fie mândru de fiul său. Ce a declarat Ianis Zicu despre jucătorul de la Rangers.

Ianis Hagi a dat lovitura cea mare!

Gica Hagi are de ce să fie mândru. Fiica lui Kira este o stea a cinematografiei internaționale, iar fiul său Ianis calcă, deja, pe urmele celebrului său tată. Considerat deja unul dintre primii 10 tineri jucători de fotbal ai lumii, Ianis Hagi are tot ce-și poate dori la vârsta de 22 de ani.

Calitățile sportive evidente care-l recomandă îl clasează în clasamentul celor mai mari fotbaliști tineri ai lumii, top la care foarte mulți băieți doar visează. Recent, fostul internațional Ianis Zicu a vorbit despre tehnica de lovire a tânărului Hagi precum și felul excepțional în care gestionează problemele pe teren, în timpul partidelor de joc.

„Din punctul meu de vedere, trebuie sa vedem la Ianis strict calitatile pe care le are. Are calitati la un nivel foarte inalt, la viziune, la tehnica de lovire, la felul in care gestioneaza situatiile din teren. Nu trebuie sa asteptam de la Ianis sa dribleze patru fotbalisti si sa mearga singur spre poarta.

Sau sa ia mingea in viteza maxima. Lucrurile astea nu poate sa le faca. Dar ce poata sa faca, cred ca e in primii 10 fotbalisti ai lumii, din categoria de varsta pe care o are el. Cum loveste mingea, cum paseaza, cum gandeste jocul”, a declarat Ianis Zicu, pentru GSP.

Cum i-a impresiona Ianis Hagi pe colegii săi de la Rangers

Cu siguranță Ianis Hagi este vedeta echipei Rangers. Scoțienii s-au calificat în optimile Europa League datorită jocului excepțional al fotbalistului român. Disciplina, talentul, profesionalismul și educația extraordinară de care dă dovadă Ianis Hagi îi surprinde și motivează pe colegii săi de echipă, care au numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului de origine română.

„Când vezi efortul extraordinar pe care îl depun Ianis Hagi și Steven Davies, te motivezi. Muncesc atât de mult la sala de forță și așa înțeleg că poți să devii mai bun în fiecare zi. Să dai mereu 100% e important”, a spus nigerianul Joe Aribo, colegul lui Ianis Hagi la Rangers, potrivit celor de la Ibrox News.

Joe Aribo nu este singurul care îl laudă pe Ianis Hagi. Fiul „regelui fotbalului românesc” este apreciat de foarte multe publicații dinafară, Ianis reușind să câștige inima tuturor suporterilor echipei scoțiene.

„Ianis Hagi este un jucător atât de inteligent și un om de bază pentru Rangers în serile europene. Mereu s-a aflat în zona de acțiune, s-a poziționat bine în teren, însă de multe ori a greșit la ultima atingere. A pus umărul la al treilea gol înainte să fie schimbat”, au scris cei de la publicația The Scottish Sun despre Ianis Hagi.