Ianca Simion a reușit să își șocheze tatăl. Ce și-a putut face fiica lui Răzvan Simion

de: Bișinicu Andreea
04 06. 2021

Schimbare radicală din partea Iancăi Simion. Frumoasa adolescentă de 17 ani l-a surprins pe tatăl ei cu o serie de fotografii postate pe rețelele sociale. Ce și-a putut face fiica lui Răzvan de la Neatza cu Răzvani și Dani. Internauții au apreciat-o pe tânără pentru curajul ei.

Ianca Simion a reușit să își șocheze tatăl

Răzvan Simion este un tată model. Simpaticul prezentator TV de la Neatza cu Răzvan și Dani se înțelege de minune cu Ianca și Tudor, cei doi copii pe care-i are din căsnicia cu Diana, fosta lui parteneră de viață.

Adolescenta de 17 ani petrece foarte mult timp cu tatăl ei și noua lui iubită, Daliana Răducan, de care este foarte apropiată așa cum arată postările celor două de pe rețelele de socializare.

Dacă acum câteva zile Răzvan Simion era puțin îngrijorat despre viața sentimentală a fetei lui, fiind conștient că frumoasa Ianca este la o vârstă dificilă, iată că acum fiica vedetei de la Antena 1 a revenit în centrul atenției cu o schimbare incredibilă de look. Adio, plete brunete. Ianca Simion s-a prezentat în mediul virtual cu o înfățișare total diferită de cea de până acum.

Fiica prietenului lui Dani Oțil s-a vopsit blondă și unde mai pui că lui Răzvan Simion i-a plăcut la nebunie look-ul fiicei sale. Prezentatorul și iubita lui au apreciat toate fotografiile pe care tânăra Ianca le-a postat pe Instagram.

Cu siguranță frumoasa adolescentă se bucură de sprijinul părintelui său și a noii sale partenere de viață, Daliana Răducan, care o alintă pe Ianca „inimioara mea”.

Cine este iubitul Iancăi Simion

Dragostea plutește în aer și nimeni nu uită prima lui iubire. La 17 ani, Ianca Simion trăiește o iubire ca în povești. Fiica prezentatorului Răzvan Simion de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat, recent, câteva imagini cu băiatul care i-a furat inima. Despre cine este vorba? Ei bine, norocosul care i-a pus inima pe jar este un tânăr șaten, cu ochii verzi.

El și copilul prezentatorului de televiziune se potrivesc de minune, așa că toată lumea a apreciat noul cuplu după ce fotografiile au făcut înconjurul internetului. Mai mult de atât, se pare că și Răzvan Simion este foarte încântat de partenerul fiicei sale Ianca, fiind un băiat de ispravă.

Ianca Simion se înțelege foarte bine și cu Daliana Răducan, actuala iubită a tatălui ei, cele două fiind foarte bune prietene. Arhitecta și frumoasa adolescentă se complimentează reciproc și petrec destul de mult timp împreună, spre bucuria lui Răzvan Simion.