Cine este iubitul Iancăi Simion, fata lui Răzvan de la Neatza. Vedeta Antenei e mândru să-i vadă împreună

Cine este iubitul Iancăi Simion, fata lui Răzvan de la Neatza. Vedeta Antenei e mândru să-i vadă împreună
Ianca, fiica lui Răzvan Simion, alături de iubitul ei

Răzvan Simion este un tătic împlinit! Matinalul se bucură de doi copii din fosta căsnicie cu Diana, o fată și un băiat. Fiica prezentatorului de televiziune, Ianca Simion, este o domnișoară superbă la vârsta de 16 ani. Pe lângă faptul că își face părintele faimos foarte mândru, ea este și extrem de îndrăgostită.

Ianca Simion, extrem de îndrăgostită. Cine este iubitul fiicei lui Răzvan Simion

Ianca Simion este tânără, frumoasă și îndrăgostită! Fiica matinalului de la Antena 1 trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Marco, așa că nu se teme din a publica fotografii în care apare alături de iubitul ei în mediul online. Nimeni nu uită fiorii primei iubiri, așa că domnișoara își surprinde urmăritorii cu fel și fel de poze în care se vede că este topită după partenerul său.

Adolescenta în vârstă de 16 ani este extrem de activă pe Instagram, așa că le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum arată băiatul ce a cucerit-o. Din modul în care se privesc, cei doi par extrem de îndrăgostiți, așa că fiica matinalului le-a transmis tuturor un mesaj emoționant pentru a clarifica totul, iar partenerul său i-a răspuns foarte repede la declarația de dragoste: ‘Iubesc portocaliul, dar și pe acest băiat’

Iubitul Iancăi, fiica lui Răzvan Simion, se numește Marco și este un băiat șaten, cu ochi verzi. El și copilul prezentatorului de televiziune se potrivesc de minune, așa că toată lumea a apreciat noul cuplu după ce fotografiile au făcut înconjurul internetului. Răzvan Simion se poate declara mulțumit, căci fata lui și-a găsit un partener pe măsură!

Chiar dacă Răzvan Simion și fosta lui soție, Diana, au mers pe drumuri separate, prezentatorul de televiziune încearcă să fie cât mai prezent în viața copiilor săi. Ba chiar, aceștia au cunoscut-o și pe noua iubită a matinalului, semn că relația dintre vedete este una foarte strânsă.

Ce relație are Ianca cu noua iubită a tatălui său. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Adolescenta și Daliana, noua parteneră a prezentatorului, au surprins pe toată lumea după ce au fost văzute împreună. Bruneta a publicat mai multe videoclip-uri în care apare alături de fiica iubitului său, iar ambele erau îmbrăcate rafinat, semn că au o pasiune comună, anume moda. Se pare că Răzvan Simion își dorește să o includă pe femeia ce i-a furat inima în familia sa, așa că a marcat deja un succes în privința fiicei sale.

Atunci când vine vorba de Lidia Buble, fosta iubită a starului, aceasta i-a cunoscut și ea pe Ianca și Tudor, ba chiar a mers într-o vacanță cu aceștia. Cu toate acestea, după despărțirea dintre cântăreață și matinal, adolescenta a făcut un gest șocant și i-a dat unfollow artistei pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI