I-a recidivat cancerul din nou. Prin ce dramă trece vedeta noastră, operată chiar de ziua ei

I-a recidivat cancerul din nou. Prin ce dramă trece vedeta noastră, operată chiar de ziua ei
I-a recidivat cancerul din nou

Bianca Sârbu a trecut prin grele încercări în viață, însă a reușit să mereu să treacă peste cu zâmbetul pe buze. După ce vedeta și-a pierdut primul soț și a fosr diagnosticată cu cancer de piele, artista a luptat cu această boală și a reușit să o învingă atunci.

I-a recidivat cancerul din nou

Doar că recent, boala a recidivat, iar actrița a fost operată chiar de ziua ei de naștere. Amintim că artista a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulți ani, iar la scurt timp a rămas văduvă. Din păcate, boala a recidivat și a ajuns din nou la operație. Artista a mărturisit într-o emisiune de televiziune că s-a operat la Spitalul Floreasca din București, iar unica ei teamă a fost legată de anestezia totală, necesară în aceste situații.

„Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc. , cine are grijă de copii … niște nebunii… M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat”, a spus Binaca Sârbu, într-o emisiune TV.

Operația a fost un real succes

Din fericire, Bianca Sârbu a spus că operația a fost un real succes, iar acum este vindecată complet. Ca să fie sigură că nu o să mai fie expusă vreunui pericol, Bianca și-a extirpat și alunița de pe obraz.

„În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale”, a mai spus aceasta.

De menționat este după ce i-a murit primul soț, actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Bogdan, actualul ei soț, care o susține mereu. Artista a spus că el a fost chiar mai afectat decât ea când a aflat că i-a recidivat cancerul.

„Mai dărâmat a fost soțul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap, dar nu cred. Dar m-am gândit…”, a mai mărturisit artista.

Bianca Sârbu spunea despre soțul ei, în urmă cu ceva timp.

„Sunt fericită, după cinci ani în care am avut multe probleme, suişuri şi coborâşuri, îndeosebi în viaţa particulară. Bogdan este un băiat bun care m-a acceptat cu cei doi copii, pentru că în ziua de azi nu-şi mai asumă nimeni astfel de relaţii. Nu ne ştim de foarte multă vreme, însă ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am luat. Eu nu pot să funcţionez decât atunci când sunt fericită, iar el mă face să mă simt foarte bine”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI