Horosop 20 februarie 2022. Zodia care va avea certuri cu partenerul de viață

Horosop 20 februarie 2022. Zodia care va avea certuri cu partenerul de viață
Horosop 20 februarie 2022, zodia care se cearta cu partenerul de viata

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin Balanță, însă formează un careu cu Marte din Capricorn. Acest aspect este deosebit de conflictual și zodiile cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) s-ar putea să aibă de-a face cu o stare de tensiune care să le arunce în mijlocul certurilor. La modul general suntem mai irascibili și n răzvrătim în fața impunerilor care vin din exterior. Totuși, vom reuși să depășim cu bine provocările care ne apar în cale.

Horoscop zilnic 20 februarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ziua de astăzi te poate aduce în poziție de atac, atitudine pe care o vei manifesta cu precădere în raportul cu partenerul de viață. Posibilitatea de conflict există și în relațiile profesionale, iar dacă lucrezi astăzi va trebui să dai dovadă de multă diplomație și tact în relațiile cu ceilalți. Încearcă să fii mai atent la nevoile celeilalte persoane și să nu intri în competiții inutile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dacă ți-ai făcut un plan și cineva ți-l strică, s-ar putea să iasă cu scântei astăzi. Ai spor în activitățile întreprinse și dai dovadă de răbdare mai multă, aspect care te ajută să finalizezi și sarcini pe care le evitai. Starea de sănătate este bună, însă agitația interioară va exista și chiar te poți confrunta cu neliniște și oboseală.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece prin sectorul tău afectiv, însă față de ieri, când te predispunea la socializare, astăzi te agită și te face mai vulcanic în manifestările sentimentale. S-ar putea să devii mai gelos, mai suspicios și neîncrezător. Unii nativi pot avea discuții mai aprinse cu partenerul din cauza unor cheltuieli nesăbuite sau proaste obiceiuri ale acestuia.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nu este deloc exclus să ai parte de tensiuni cu partenerul din cauza familiei sau din cauza unor treburi casnice pe care acesta nu vrea să le împartă cu tine. Dacă aveai în plan să te preocupi de casă, fie o faci singur, fie lași totul pe altă dată. Sunt și nativi care sunt solicitați de dorințele partenerului și renunță la programul personal și la alte sarcini gospodărești pe care și le planificaseră sau chiar la programul cu familia.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi ar trebui să faci un efort și să fii mai politicos, mai diplomat și să eviți certurile cu cei din jur. S-ar putea să nu cazi la un acord privind desfășurarea unor sarcini și nu ar trebui să te impui, ci să fii mai înțelegător. Starea generală este mai agitată și s-ar putea să devii irascibil, neliniștit fără un motiv anume. Odihnește-te mai mult și fă plimbări. Te ajută să te detensionezi psihic.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Aspectele fiinanciare nu-ți dau nici astăzi pace și fie depui eforturi mai mari pentru a intra în posesia unei sume de bani, fie te stresezi să găsești soluții de rezolvare a unei probleme financiare. Totodată, ai grijă la tendința de a cheltui pe distracții, mofturi și plăceri trecătoare, de exemplu, pentru a impresiona sau cuceri pe cineva. Evită speculațiile.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece șia stăzi prin zodia ta și te bucuri în continuare de susținere emoțională și de farmec, însă aspectul tensionat cu Marte te poate predispune la tensiuni cu partenerul sau cu familia. Va trebui să apelezi la diplomație, să lași de la tine și să fii mai îngăduitor decât de obicei pentru a evita conflcitele. Într-un context tensionat cu familia, partenerul îți poate deveni sprijin.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi ai mai multă grijă la cuvintele spuse. Este posibil fie să fii mai acid, fie să spui ce nu-ți dorești, fie să crezi neadevăruri. Starea interioară este mai agitată și din cauza asta poți deveni și tu mai irascibil și poți lua decizii pe care mai apoi să le regreți. Încearcă să te odihnești mai mult pentru a-ți relaxa mintea.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Prietenii te pot provoca la o ieșire și, deși te poți distra peste măsură, se pare că vei cheltui cam mult. Poți fi tentat să scoți mai mulți bani din buzunar decât de obicei. Niște callcule pe care le faci te agită. Azi nu împrumuta bani și nici nu investi în proiectele tale sau în planurile și propunerile altora.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ai grijă la imaginea ta și la situațile publice, în care e expui în fața altora. Poți gafa și acțiunile tale îți pot dăuna. Pe de altă parte, pot să apară tensiuni cu partenerul sau fel și fel de frustrări profesionale care să te agite fără rost. Este o zi în care ai nevoie de mai mult echilibru și odihnă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca unele zvonuri care-ți ajung la urechi să te destabilizeze sau s-ar putea să-ți dai seama că te-ai înșelat în privința unor prieteni, persoane cu care te-ai anturat de curând. Ești mai neliniștit, mai agitat pe interior și ar fi recomandat să încerci să te odihnești mai mult. Nu da crezare tuturor informațiilor și verifică sursele. Poți avea viziuni diferite față de ceilalți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți fi mai tensionat din cauza unor contexte financare, mai ales dacă aștepți bani de la alții sau sprijin de orice natură. S-ar putea să dezvolți sentimente de teamă cu privire la unele proiecte pe care le ai sau să te temi pentru o investiție făcută. O relație de prietenie îți poate agita peste măsură starea emoțională.

Horoscopul zilei de 20 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!