14 nov. 2022 | 18:58

Horoscopul zilnic marţi, 15 noiembrie 2022. E o zi a împăcărilor, se regăsesc iubiri pierdute

Horoscop
Horoscopul zilnic marţi, 15 noiembrie 2022. E o zi a împăcărilor, se regăsesc iubiri pierdute
Horoscopul zilnic marti, 15 noiembrie 2022. E o zi a impacarilor, se regasesc iubiri pierdute

Astăzi se formează la grad perfect un aspect de susținere între cei doi benefici ai astrologiei, Venus, planeta micilor beneficii, și Jupiter, planeta marilor beneficii. Acest context ne aduce mai mult entuziasm și optimism, poftă de a trăi, de a ne simțim bine și de a ne bucura de tot ce este în jurul nostru. Pentru viața sentimentală și planul financiar este un aspect constructiv care poate aduce progres în relații și creșteri la buget.

Horoscop zilnic 15 noiembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Din poziția în care se află Venus te poate ajuta să rezolvi niște situații financiare mai vechi, poate să obții niște drepturi materiale care îți revin de drept.

Pe de altă parte, Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar aspectul benefic de astăzi te susține să te împaci cu partenerul, să-ți refaci și îmbunătățești relația.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta, așa că te poți aștepta la o zi plăcută în care starea de spirit va fi bună. Vei fi mai optimist și vei avea șansa de a face progrese cu o relație în care te afli, sentimentală sau profesională. Dacă ești singur, s-ar putea sa fii atras de o persoană din grupul de prieteni. Pe de altă parte, profesional poți semna un contract.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus îți guvernează iubirea, iar contextul astrologic de astăzi, în care se întâlnește în aspecte favorabile cu Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, poate aduce o nouă relație în cazul celor singuri.

Dacă ești parte a unui cuplu, astrele te susțin să faci progrese alături de partener. De asemenea, relația cu colegii de muncă se va îmbunătăți și vei avea un randament crescut în desfășurarea activităților.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei, cu Venus în sectorul sentimental, îți poate aduce ocazia să faci progrese într-o poveste de dragoste nou începută.

Totodată, dacă ești singur ai toate șansele să cunoști pe cineva de care să te simți atras și chiar să începi o nouă poveste de dragoste. Unii nativi se pot bucura de reușitele copiilor.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Astrele te susțin să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să te apropii mai mult de cei dragi. În plus, pot obține mai ușor de la aceștia o sumă de bani sau un bun material sau patrimonial.

Nativii care vor să-și prezinte partenerul părinților, o pot face cu încredere zilele acestea. Pe de altă parte, s-ar putea să investești niște bani în reamenajarea casei.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Aspectul benefic care se formează astăzi între Venus și Jupiter îți aduce ocazia să comunici cu partenerul la un nivel înalt.

Puteți ajunge foarte ușor la o cale de mijloc și poți obține de la acesta ceea ce îți dorești. Este un aspect bun și pentru cei care sunt despărțiți și vor să se împace. În plan profesional, astrele te susțin în negocieri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce venituri neașteptate. Este foarte probabil ca cineva de la locul de muncă să-ți propună o activitate suplimentară sau tu să te implici în activități extra.

Cum Venus îți este guvernatoare, te poți aștepta la o stare de spirit mai bună și la mai mult entuziasm.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus se află în zodia ta, iar Jupiter în sectorul iubirii, prin urmare se formează un context astrologic care te va ajuta foarte mult în plan sentimental.

Dacă ești singur, poți începe o nouă poveste de dragoste sau poți consolida o relație aflată la început. Unii nativi se pot bucura de reușitele copiilor, în timp ce alții pot face progrese cu un proiect creativ.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic de astăzi te ajută să rezolvi o problemă de sănătate mai veche sau să te detașezi de ceva din trecut care te-a tot frământat până acum.

Poate fi vorba chiar și de o deziluzie sentimentală. Pe de altă parte, nu este exclus ca în viața ta să apară un fost partener, însă simți că este momentul să te vindeci.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o zi bună să ieși cu prietenii, să discuți cu aceștia despre frământările tale, pentru că îți pot aduce sfaturi și soluții foarte bune la problemele cu care te confrunți.

De asemenea, te poți împăca cu o persoană din anturaj și poți face progrese cu un proiect în care ești implicat. Dacă îți faci planuri de viitor, asigură-te că sunt realizabile.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Configurația astrologică a zilei îți aduce șanse de afirmare și oportunități de progres profesional. Te poți face ușor remarcat de un superior sau de o persoană importantă care totodată să-ți propună și un proiect extra care să-ți aducă bani la buget. Se întrevăd oportunități de creștere a veniturilor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Aspectul benefic pe care îl face Venus cu Jupiter, guvernatorul tău, aflat în zodia ta, îți poate aduce oportunități de creștere în plan personal.

Poți fi mai dornic să explorezi, să cunoști lucruri noi care să contribuie la evoluția ta. De asemenea, vei fi mai entuziast, mai plin de viață și te vei bucura de o încredere mai mare în propria persoană.

Horoscopul zilei de 15 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro