04 dec. 2022 | 19:40

Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Zodia care are probleme cu partenerul de viaţă

Horoscop
Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Zodia care are probleme cu partenerul de viaţă
Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Ce anunță astrele despre evoluția evenimentelor viitoare în viețile nativilor.

Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Luna trece prin zodia Taur și ne imprimă simț practic și estetic, dar și o doză mai mare de încăpățânare și lentoare. Avem nevoie de confort, de stabilitate sentimentală și siguranță financiară.

Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi foarte bună să-ți pui în ordine finanțele, să faci calcule și socoteli și să rezolvi un context financiar care ți-a dat bătăi de cap în ultimul timp. S-ar putea să ai parte de unele nemlțumiri lgate de bani, de salariu sau să trebuiască să faci cheltuieli neplanificate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna îți traversează zodia și-ți oferă o stare de spirit foarte bună, mai multă energie și poftă de viață. Te bucuri de echilibru emoțional și un simț practic foarte bine dezvoltat, ești organizat și ai răbdare în desfășurarea activităților cotidiene.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-a putea ca starea de spirit să nu fie tocmai bună și să te lași copleșit de unele gânduri, amintiri și regrete. Faci introspecții, porți dialoguri interioare și îți analizezi trecutul, emoțiile, acțiunile. Încearcă să te odihnești mai mult pentru a-ți încărca bateriile.

Momente tensionate pentru aceste semne zodiacale

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși simți să ieși din casă, să te întâlnești cu oameni dragi sau să participi la evenimente, nu prea vei fi foarte flexibil în atitudine. Ai tendința de a te răzvrăti împotriva prietenilor, de a le respinge sfaturile și chiar de a evita dialogurile mult prea sobre.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Se întrevăd momente tensionate în sectorul profesional, în special în relația cu superiorii Ai grijă la imaginea ta, la reputație și ai încredere mai multă în tine dacă trebuie să ieși în față. Nu fugi de momentele de afirmare care se ivesc.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dialogurile cu cei din jur sunt incomode, nu neapărat tensionate. Te cam deranjează ce auzi și ai senzația că ceilalți au ceva cu tine sau că te judecă indirect. Nu vei fi deschis la sfatur și nici nu vei lua în calcul experiența altora.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi este de preferat să eviți deciziile financiare importante, mai ales cele care vizează un bun material, un credit, împrumut. Asigură-te că ești la zi cu facturile și nu apela deocamdată la economii. Posibile certuri cu partenerul din cauza cheltuielilor comune.

Zodia care va avea probleme pe plan romantic

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi delicată în plan relațional și nu sunt excluse tensiunile cu cei din jur. În cuplu se pot spune cuvinte grele, iar o situație profesională care vizează un contract, o afacere sau o colaborare se poate complica.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai spor în activitățile întreprinse, ești mai răbdător și atent. Ar fi de preferat să eviți dialogurile tensionate cu colegii și să nu-ți asumi mai multe sarcini și responsabilități decât este normal. Starea de sănătate este bună, însă preocupă-te și de întărirea sistemului imunitar.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Starea afectivă nu este cea mai bună și s-ar putea să te simți dezamăgit de atitudinea partenerului sau a copiilor sau de faptul că nu ai timp să te relaxezi cum ți-ai dori. Simți să faci o schimbare în viața sentimentală, însă deocamdată nu știi care este direcția cea mai potrivită.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dialogurile cu familia pot fi încordate și nu te aștepta să cazi la pace cu cei dragi. Pregătește-te să fii solicitat din toate părțile, inclusiv de o situație care vizează locuința și apare pe neașteptate. Posibil să-ți dai niște planuri personale peste cap.

Nativii care trebuie să fie atenți la reacții

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Nevoia de a comunica cu cei din jur este mare, însă există posibilitatea să te ia gura pe dinainte și să spui lucruri pe care să le regreți. Este foarte posibil ca mesajele și informațiile care ajung astăzi la tine să te indispună și să te irite.

Horoscopul zilei de 5 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro